MasterChef 5: Ο Στέφανος δε «μασάει» πια τα λόγια του για τη Μαρίνα

Η καταγωγή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Στέφανου Χίλα στη «Φωλιά των Κου Κου»

Υπήρξε ένας από τους συμμετέχοντες του MasterChef 5 που ξεχώρισαν, με την αποχώρησή του το περασμένο Σάββατο να συζητιέται πολύ

MasterChef 5: Εκτός διαγωνισμού o Στέφανος

Ο Στέφανος Χίλας το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για την καταγωγή του από την Αλβανία, τη ζωή του, τους γονείς του και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν.

«Η μαμά μου είναι 42 χρόνων και ο πατέρας μου 50. Εγώ είμαι 24. Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία. Εκεί γεννήθηκα. Έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και τα περισσότερα καλοκαίρια μου τα έχω περάσει στην Κέρκυρα, όπου μένουν ο νονός μου και οι θείοι μου. Οι γονείς μου έχουν περάσει πάρα πολύ δύσκολα από πολύ μικρή ηλικία. Η μητέρα μου με έκανε στα 17 της και ο πατέρας μου ήταν 24. Όταν μπαίνεις από πολύ νεαρή ηλικία σε συνθήκη οικογένειας, δυσκολεύει η ζωή σου. Ειδικά όταν δεν έχεις μια καλή οικονομική κατάσταση. Είναι πιο πολύ το θέμα της επιβίωσης. Πρόσεχαν εμένα και τον αδερφό μου, που είναι 15 χρόνων», εξομολογήθηκε. 

MasterChef 5: Το γράμμα του Στέφανου και οι προβλέψεις για την τελική 4άδα!

«Μέχρι τα 9 μου μεγάλωνα τον αδερφό μου, γιατί οι γονείς μου δουλεύαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο πατέρας μου είναι διανομέας και η μητέρα μου καθαρίστρια. Στην κουζίνα μπήκα εντελώς τυχαία στα 16 μου, γιατί ο θείος μου έχει εστιατόριο στην Κέρκυρα και πήγα για βοηθός μάγειρα», αποκάλυψε ο Στέφανος.

Δείτε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Στέφανου στους «Κου Κου»

Η Μαρίνα και η πολυσυζητημένη κόντρα με τον Ιωάννη

Ο νεαρός σεφ σχολίασε και τη σχέση του με τη Μαρίνα που επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά και για το τι έχει συμβεί με τον Ιωάννη και τη Μαρία. «Η Μαρίνα δε μου αρέσει σαν άνθρωπος, δε θα την ήθελα για παρέα. Από την αρχή είχα παρατηρήσει ότι δεν ταιριάζουμε, μακριά και αγαπημένοι. Αλλά δε μου άρεσε όλο αυτό το κομμάτι που παρουσίαζε, άλλο παρουσίαζε μπροστά μας κι άλλο πίσω μας. Εγώ δεν είχα καμία διαφωνία με τον Ιωάννη λόγω της Μαρίας. Με τον Ιωάννη ξεκίνησε όλο αυτό μέσω της παρέας που είχαμε, εγώ, ο Ιωάννης, ο Διονύσης κι ο Ράπτης, κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η κόντρα. Μετά έγινε αυτό με τη Χριστίνα στην ομαδική κι εκεί χωριστήκαμε εντελώς», είπε.

Στέφανος Χιλάς: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5

MasterChef 5 Μαρίνα Στέφανος

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξεκόψαμε με την παρέα, κάτσαμε και τα είπαμε, τους είπα ο καθένας τον δρόμο του. Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη ο Ιωάννης και του ζήτησα κι εγώ. Η Κωνσταντίνα δεν πιστεύω ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά επηρεαζόταν πολύ από τη Μαρίνα. Η Μαρίνα άμα θέλει να σε προσεγγίσει και να σε επηρεάσει, θα το κάνει, είναι χειριστικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι υποστήριξε την Κωνσταντίνα απλά για να κερδίσει η ίδια κάτι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top