Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η αποκάλυψη ότι νόσησε με κορωνοϊό!

«Απαλλάχτηκα από μια αγωνία κι έναν φόβο!»

Δείτε όσα δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γνωστό δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, στον σόουμπιζ γάμο της χρονιάς.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πιο αδύνατη από ποτέ ποζάρει στη μοντέρνα κουζίνα της

Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και το «Καλύτερα δε γίνεται», αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι νόσησε με κορωνοϊό.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η ίδια εξομολογείται ότι η περίοδος της καραντίνας κάθε άλλο παρά ευεργετικά δεν έδρασε για την ίδια καθώς πιέστηκε πολύ ψυχολογικά. «Δε με ευνόησε ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα διαλύθηκα. Οι αλλαγές στην προσωπική μου ζωή μου έδωσαν δύναμη», εξομολογήθηκε.

Σπύρος Δημητρίου: Η απάντηση στις φήμες για εγκυμοσύνη της Ζουγανέλη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι νόσησε από κορωνοϊό πριν από λίγο καιρό, περνώντας ήπια την ασθένεια. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι νιώθει κι ένα αίσθημα ανακούφισης, αφού πλέον προσβλήθηκε από τον ιό. «Δεν ήταν κάτι που το επεδίωκα, δεν έλεγα "ελάτε κολλήστε με!" Απλώς επειδή έγινε και το πέρασα σχετικά εύκολα... στο τέλος είπα δόξα τον Θεό, γιατί απαλλάχτηκα από μια αγωνία κι έναν φόβο», δήλωσε.

Σπύρος Δημητρίου Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Σπύρος Δημητρίου & Ελεωνόρα Ζουγανέλη την ημέρα του γάμου του στις Σπέτσες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πόσο άλλαξε τη ζωή της ο γάμος της με τον Σπύρο Δημητρίου: «Δεν περίμενα ότι ο γάμος μου θα μου δώσει τόσο μεγάλη δύναμη κι ευτυχία».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου:Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Όσο για τον μεγαλύτερο φόβο της, αυτός είναι να μη χάνει ανθρώπους και καταστάσεις που την κάνουν ευτυχισμένη.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top