Ευτυχισμένη μαμά η Μπαλατσινού: Ποζάρει αγκαλιά με τον Κικίλια junior

Ο γιος του Βασίλη Κικίλια είναι 3.5 μηνών

Η Τζένη Μπαλατσινού χαρακτήρισε τη σχέση της με τον Κικίλια καρμική - Βίντεο από την εκπομπή Pop Up

Πριν από 3.5 μήνες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας καλωσόρισαν στη ζωή τους τον γιο τους. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» ήταν ένας δύσκολος τοκετός.

Μπαλατσινού για τον δύσκολο τοκετό της: Κάναμε Πρωτοχρονιά στη ΜΕΘ νεογνών

«Είχα προαίσθημα πως θα είναι δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, δίπλα στο παιδί μας, και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί».

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο στις 12 Ιανουαρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο στις 12 Ιανουαρίου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τελικά όλα πήγαν καλά για μαμά και γιο και έπειτα από 18 ημέρες πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Με casual look και τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα, η όμορφη μαμά και ο Κικίλιας junior που θα πάρει το όνομα Παναγιώτης - Αντώνιος κάνουν τις βόλτες τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει στο Ζάππειο ή τον Εθνικό Κήπο.

Η Τζένη Μπαλατσινού με casual look και τον γιο της, περπατά στο κέντρο της Αθήνας/ NDP

Η Τζένη Μπαλατσινού με casual look και τον γιο της, περπατά στο κέντρο της Αθήνας/ NDP

Σε μία από αυτές τις εξορμήσεις τους «τσάκωσε» και ο φακός του περιοδικού Hello! Η Τζένη Μπαλατσινού ντυμένη casual και φορώντας πάντα τη μάσκα της κρατά στην αγκαλιά της τον μικρούλη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hello! Greece (@grhello)


Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, αφού ο μπέμπης επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά της με τον υπουργό Υγείας. Μία σχέση που η ίδια έχει χαρακτηρίσει καρμική!

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top