Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος: Τα τρυφερά τετ α τετ με τη σύντροφό του

Η Βασιλική Μακρή του έκλεψε την καρδιά

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία ήταν παντρεμένος 11 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ιάσονα.

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ο χωρισμός και ο νέος έρωτας στη ζωή του

Ο γνωστός ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος. Η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά λέγεται Βασιλική Μακρή.

Κωνσταντίνος Καζάκος - Βασιλική Μακρή

Κωνσταντίνος Καζάκος - Βασιλική Μακρή

Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δήλωσε πολύ ερωτευμένος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

Ποδηλατάδα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ποδηλατάδα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να απολαύσει τον ηλιόλουστο καιρό και έτσι πήρε τα ποδήλατα και πήγε μέχρι το Ζάππειο.

Το φιλί του ηθοποιού στη σύντροφό του

Το φιλί του ηθοποιού στη σύντροφό του

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κάνουν τη βόλτα τους αλλά και να ανταλλάσσουν φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Κωνσταντίνος και Βασιλική είναι αχώριστοι

Κωνσταντίνος και Βασιλική είναι αχώριστοι

Χαμογελαστός ο ηθοποιός

Χαμογελαστός ο ηθοποιός

Απόλαυσαν τον ηλιο στο Ζάππειο

Απόλαυσαν τον ηλιο στο Ζάππειο


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top