Τηλεπερσόνα για τη σύλληψη του άντρα της: Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου

Όσα δήλωσε στο Star.gr

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό, ότι ο σύζυγος τηλεπερσόνας συνελήφθη για τη ληστεία από θυρίδες τραπέζης στο Χαλάνδρι τον περασμένο Νοέμβριο.

Όπως δήλωσε η γνωστή τηλεπερσόνα κι επιχειρηματίας στο Star.gr: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Δεν έχουμε δει τη δικογραφία».

Ψυχικό: Σύζυγος γνωστής celebrity ο διαρρήκτης των θυρίδων που συνελήφθη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 58χρονος επιχειρηματίας που διατηρούσε θυρίδα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα κι ασχολείται και με τις θεατρικές επιχειρήσεις, είναι ο άνθρωπος που διέπραξε τη μεγάλη αρπαγή από τις τέσσερις θυρίδες τον Νοέμβριο του 2020.

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Τι κατέθεσε ένα από τα θύματα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτη 24 Μαρτίου σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χρονος ημεδαπός για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας,
κινητό τηλέφωνο,
(2) αναδιπλούμενα μαχαίρια και (7) κατσαβίδια, καθώς και
(680) ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών.

Κλοπή θυρίδων στο Χαλάνδρι: Το προφίλ των δύο ύποπτων πελατών της τράπεζας

Σημειώνεται ότι, ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων για αδικήματα όπως κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top