Τσιμτσιλή: Η συνάντηση με την Μπουλέ και οι συμβουλές που της έδωσε!

Τι είπε για την εγκυμονούσα ηθοποιό η παρουσιάστρια του «Happy Day»

Σε μια γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η ίδια δήλωσε πως όλα αυτό που ζει τους τελευταίους 6 μήνες είναι κάτι πρωτόγνωρο και τα συναισθήματα που νιώθει είναι ιδιαίτερα.

Η εγκυμονούσα Νάντια Μπουλέ δηλώνει: «Ο σύντροφός μου θα γίνει χαζομπαμπάς»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Πριν από λίγες ημέρες, η μέλλουσα μαμά συναντήθηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και έσπευσε να της ζητήσει κάποιες συμβουλές μιας και η παρουσιάστρια του «Happy Day» είναι μητέρα τριών παιδιών.

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην κουζίνα της

«Την ώρα που ήρθε προς το κανάλι μας να κάνει το COVID test, έτυχε να φεύγω από το γραφείο και τη συνάντησα. Έχει μια υπέροχη κοιλίτσα. Είναι χαρούμενη, αλλά και λίγο αγχωμένη. Μου ζήταγε συμβουλές. Της λέω: “Κοίτα να δεις, με ένα μαγικό τρόπο εκεί που πελαγώνεις, θα έρχονται οι απαντήσεις. Να δεχτείς βοήθεια από τον σύντροφο σου. Μην προσπαθήσεις να τα πάρεις όλα πάνω σου, γιατί σε πιάνει στο πρώτο παιδί. Σπαρτιάτισσα μάνα, μόνο εγώ να το αλλάξω, μόνο εγώ να το ακουμπήσω. Είναι πολύ χαρούμενη. Η κοιλιά live φαίνεται πιο πολύ. Εδώ μετά μαύρα φαίνεται σαν να μην έχει.», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.  

Να υπενθυμίσουμε ότι η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ περιμένουν κοριτσάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top