Η εγκυμονούσα Νάντια Μπουλέ δηλώνει: «Ο σύντροφός μου θα γίνει χαζομπαμπάς»

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ περιμένουν κοριτσάκι

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Νάντια Μπουλέ, μιας και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Νάντια Μπουλέ: Είναι έγκυος και μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική» είπε πως οι σεναριογράφοι θα εντάξουν την εγκυμοσύνη στον χαρακτήρα που υποδύεται, αφού είναι ένα γεγονός που δεν κρύβεται.

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και την κολλητή της!

Η τηλεοπτική «Τζένη»  πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η εγκυμοσύνη είναι μια χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή της. Τα χαρμόσυνα νέα, όπως είναι ήδη γνωστό, τα ανακοίνωσε η ίδια μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)


«Ήθελα να επικοινωνήσω μόνη μου την εγκυμοσύνη στον κόσμο. Διανύω τον 6ο μήνα της κύησης και περιμένω κοριτσάκι. Είναι πολύ πρωτόγνωρο, είναι πολύ ιδιαίτερα τα συναισθήματα που νιώθεις.», είπε η μέλλουσα μαμά στην εκπομπή «pop up».

Σε ό,τι αφορά για το πως έκανε την ανακοίνωση στον σύντροφό της, δήλωσε: «Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος δε χρειάστηκε να του ανακοινώσω κάτι. Είμαι πολλά χρόνια με τον σύντροφό μου, το παιδί ήταν μια φυσική εξέλιξη, χωρίς ιδιαίτερο προγραμματισμό και μου αρέσει που προέκυψε αβίαστα. Θα είναι παιδί της καραντίνας. Στο πρόγραμμα δεν είναι ο γάμος. Δεν είμαι πολύ θερμή. Είναι τόσο κοινό να κάνεις ένα παιδί χωρίς να παντρευτείς. Ο σύντροφός μου θα γίνει χαζομπαμπάς. Είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος».

Νάντια Μπουλέ - Γιώργος Ισαάκ: Το love story και η εγκυμοσύνη

Η Νάντια Μπουλέ με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ/ φωτογραφία NDP


Πώς είπε όμως στον μπαμπά της ότι θα γίνει παππούς; «Δεν ήθελα να του το πω τηλεφωνικά και τον παρακάλεσαν να του μιλήσω μέσω Facetime».


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top