Jamie Dornan: Ο πατέρας του «Mr Grey» πέθανε από κορωνοϊό

Ο Jim Dornan ήταν 73 ετών

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Jamie Dornan, αφού ο αγαπημένος του πατέρας πέθανε σε ηλικία 73 ετών από κορωνοϊό.

Jamie Dornan: Κι όμως! Ο «Mr Grey» έχει ανασφάλειες με την εμφάνισή του

Ο Jim Dornan διέγραψε λαμπρή πορεία στον χώρο της ιατρικής, αφού ήταν διακεκριμένος γυναικολόγος και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον τόπο καταγωγής του, τη Βόρεια Ιρλανδία.

Άλλος άνθρωπος ο «Mr. Grey»! Δείτε πώς τον έντυσαν οι κόρες του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIPANC (@n.i.panc)

Ο Jamie Dornan με τον πατέρα του

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του, ο Dornan έγινε καθηγητής εμβρυϊκής ιατρικής στο Queen's University Belfast από το 1995 έως το 2012. Ήταν επίσης ανώτερος αντιπρόεδρος του Royal College of Gynecologists από το 2004 έως το 2006.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIPANC (@n.i.panc)

Το Παγκρεατικό Κέντρο της Βόρειας Ιρλανδίας (NIPANC)επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες του στο Instagram εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Η ανταποκρίτρια του BBC NI Health, Marie-Louise Connolly, εξέφρασε τη λύπη της μέσω Twitter γράφοντας: «Με μεγάλη λύπη γράφω ότι ο καθηγητής Jim Dornan πέθανε. Δύσκολο να δεχτείς ότι κάποιος με τόση ζωή, πνεύμα και γεμάτο συμβουλές και γέλια έχει φύγει από αυτόν τον κόσμο. Ένας αληθινός φίλος. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια και στους φίλους του».


Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μητέρα του Jamie Dornan, γνωστού ως «Mr Grey» από τις «50 αποχρώσεις του Γκρι» πέθανε το 1998 μετά από μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top