Δώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω τίποτα!»

Όσα εξομολογήθηκε για το bullying που υπέστη η ίδια

Ήταν η δεύτερη γυναίκα που έπαιζε στην παράσταση «Πιο κοντά (Closer)», όπου η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία

Δώρα Χρυσικού: «Η κυρία Δούκα άνοιξε τον δρόμο»

Νίκος Ψαρράς: «Ήμουν εκεί σε αυτό που συνέβη στη Ζέτα Δούκα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» το πρωί της Δευτέρας, η Δώρα Χρυσικού μοιράστηκε τη δική της εμπειρία από τη θεατρική παράσταση του 2008.

«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του», εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός.

Πιο κοντά (Closer)

Το πόστερ της παράστασης που ανέβηκε στο θέατρο «Αθηνών» το 2008-2009

«Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει», είπε στη συνέχεια. 

Δώρα Χρυσικού: «Η Ζέτα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή» 

Δώρα Χρυσικού: Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα μετά τη δημόσια καταγγελία της

«Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο, κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο. Κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί», ανέφερε η Δώρα Χρυσικού.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top