Κρυσταλλία: Η καροτσάδα με τον 1,5 μηνών γιο της

Το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο instagram!

Ο ερχομός του γιου της, της έχει αλλάξει τη ζωή κι εκείνη απολαμβάνει να περνάει όμορφες στιγμές μαζί της. Ο λόγος για την Κρυσταλλία, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο γιος της Κρυσταλλίας έγινε ενός μήνα - Η τρυφερή ανάρτηση

Η γέννηση του γιου της ήρθε να επισφραγίσει τον έρωτα της τραγουδίστριας με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Πλατανιά.

Κρυσταλλία: Φωτογραφίες από την έξοδό της από το μαιευτήριο

Η ίδια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, την οποία βιώνει διαφορετικά από τη στιγμή που μεγάλωσε η οικογένειά της.

Αυτή τη φορά έστειλε «6» και βγήκε μία χαλαρή βόλτα με τον μπέμπη. Στη συνέχεια μοιράστηκε το σχετικό στιγμιότυπο με τους followers της στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Βολτάραμε λιγάκι... Λιγάκι όμως... Τόσο άντεξε... Φυσικά και φορούσα μάσκα... Μαύρη κι αυτή να πηγαίνει ασορτί με το συνολάκι μας... Κάναμε μια στάση για φωτογραφία να θυμόμαστε τις πρώτες μας βόλτες και να πάρουμε μια δυο ανάσες... Θάλασσα... Πόσο θέλω να βγούμε έξω να αναπνεύσουμε οξυγόνο, να μυρίσουμε τη θάλασσα, να είμαστε όπως πριν... Με τους αγαπημένους μας που τόσο τους έχουμε στερηθεί... Θα περάσει ο καιρός και που θα πάει.. θα είμαστε όπως πριν...».

Τα likes, όπως αναμενότανε, «έπεσαν» αμέσως βροχή!

 

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top