Παπαμιχαήλ: Γιατί όλοι καταγγέλλουν στα «δικαστήρια» των social media;

«Γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, είμαι στον χώρο 35 χρόνια»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Τη δική του άποψη για η θύελλα καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και βία στο χώρο του θεάτρου κατέθεσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο οποίος έχει ζήσει από μέσα το θέατρο, δίπλα στην αξέχαστη ηθοποιό, επεσήμανε ότι συμπαραστέκεται στα θύματα αυτών των απαράδεκτων πράξεων, ωστόσο αναρωτιέται γιατί δεν πήγαν τόσα χρόνια στον εισαγγελέα, για να μην παραγραφούν τα αδικήματα.

Δημήτρης Λιγνάδης: Παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο

«Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες, έχει λίγο κουράσει. Προσέξτε. Δεν λέω ότι τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά δεν έχουν γίνει στο παρελθόν. Προφανώς και έχουν γίνει. Εννοείται ότι συμπαραστέκομαι σε όσους και όσες έπεσαν θύματα των απαράδεκτων αυτών πράξεων. Αλλά, η απορία μου είναι γιατί όλοι καταγγέλλουν στα «Δικαστήρια των social media» και δεν πήγαν τότε, η εάν θέλετε μέσα σε ένα διάστημα 15 ετών ώστε να μην παραγραφούν αυτά τα αίσχη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά δε θέλει να τοποθετηθεί.

Αυτό το πράγμα που ξαφνικά όλοι την ίδια χρονική στιγμή βγαίνουν και κατηγορούν τους πάντες , έχει λίγο κουράσει....

Δημοσιεύτηκε από John Papamichail στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top