Μπόμπα - Τανιμανίδης: Αυτό είναι το φύλο των μωρών που περιμένουν

Το αποκάλυψαν με μία ανάρτηση στο Instagram

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν μέσω ενός Instagram post ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά και μάλιστα εις διπλούν, καθώς η όμορφη Χριστίνα κυοφορεί δίδυμα.

Τανιμανίδης: Δείτε πώς προετοιμάζεται για να αναθρέψει τα δίδυμα παιδιά του

Η ίδια βρίσκεται πια στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σήμερα, ξανά μέσω Instagram, Σάκης και Χριστίνα θέλησαν να κάνουν μία ακόμα αποκάλυψη στους διαδικτυακούς τους φίλους: το φύλο των διδύμων.

Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει την κοιλίτσα της Χριστίνας Μπόμπα

Έτσι, ανέβασαν ένα πολύ τρυφερό βίντεο όπου αποκαλύπτεται ότι περιμένουν κοριτσάκια και στη λεζάντα της δημοσίευσης η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε πως ήταν έκπληξη και για τους ίδιους.

σακης χριστινα μπομπα φύλο μωρών δίδυμα έγκυος η μπομπα

«Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι!  Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9) ! Ανυπομονούμε για τη διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας... εσάς!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το love story του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα 

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας την 1η Σεπτεμβρίου του 2018. Ο πολυαναμενόμενος γάμος τους έγινε στη γραφική Σίφνο και συγκεκριμένα, στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ, με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

σακης μπομπα έγκυος δίδυμα περιμένουν κορίτσια

Φωτογραφία από τον ρομαντικό γάμο του ζευγαριού στη Σίφνο

Η Χριστίνα Μπόμπα δήλωνε έτοιμη να γίνει μητέρα εδώ και καιρό. «Είμαστε ήδη οικογένεια, όμως θέλουμε να μεγαλώσει το συντομότερο», είχε απαντήσει σε follower της που την είχε ρωτήσει αν θέλει να κάνει οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top