Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική ευχή στη μητέρα της που έχει γενέθλια

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη Ζέτα Μισόκαλου

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ζέτα Μισόκαλου, η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη. Φυσικά, η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια!

Με ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα της ευχήθηκε «χρόνια πολλά», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μαμά είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω... ήσουν μάνα και πατέρας μαζί κι έκανες τόσα πολλά για εμένα ...Είσαι ο άγγελος μου! Χρόνια πολλά μαμά ! Σ αγαπώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Την ευχή της συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει η Ελένη με τον ετεροθαλή αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, και τη μητέρα τους Ζέτα.

Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Μάκη της, που έχει γενέθλια

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι έχασε τον πατέρα της όταν ήταν δυο ετών και τη μεγάλωσε μόνη της η μητέρα της, Ζέτα. Αργότερα εκείνη ξαναέφταιξε τη ζωή της, παντρεύτηκε με τον Στέλιο Μισόκαλο και απέκτησαν μαζί έναν γιο τον Θοδωρή. Η Ελένη έχει 16 χρόνια διαφορά με τον αδελφό της και του έχει τεράστια αδυναμία. 

Η Ζέτα Μισόκαλου με τον σύζυγό της, Στέλιο Μισόκαλο και τον γιο τους, Θοδωρή / Φωτογραφία: NDP

Η μητέρα της Ελένης όλα αυτά τα χρόνια τη στηρίζει, είναι στο πλευρό της, τη βοηθάει στο μεγάλωμα των παιδιών της, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή της πόσο πολύτιμη είναι η βοήθεια της μαμάς της!


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top