Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου είπαν ότι αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι!»

Για περιστατικό βίας κάνει λόγο η ηθοποιός

Μετά την εξομολόγησή της ότι υπέστη βία, και μάλιστα στη σκηνή του θεάτρου, η Δήμητρα Παπαδήμα έκανε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις για τον εκφοβισμό που κατά καιρούς έχει δεχτεί.  

Ζέτα Δούκα: Η πρώτη δήλωση μετά τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη

Στον απόηχο των καταγγελιών της Ζέτας Δούκα και πολλών ακόμα ηθοποιών, η γνωστή πρωταγωνίστρια δήλωσε στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του Mega: «Νομίζω ότι το θέατρο βρίσκεται σε καταβαράθρωση. Νομίζω ότι έχουν βγει διάφορες αναρτήσεις, νομίζω ότι έχει πάρει ένα δρόμο αυτή η ιστορία. Από ό,τι ενημερώνομαι από τα νέα παιδιά, ακούγονται κι άλλα. Και τα νέα παιδιά χαίρονται γιατί θα καθαρίσει το τοπίο. 30 χρόνια κάνω τηλεόραση και βλέπετε τα ίδια και τα ίδια άτομα να παίζουν, και να παίρνουν τις επιχορηγήσεις από το κράτος, τα ίδια και τα ίδια άτομα με τις παρέες τους να λειτουργούν, να με συγχωρείτε, αλλά τα πράγματα είναι στο 90-99% σκάρτα», είπε αρχικά. 

Δήμητρα Παπαδήμα

Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος: «Είναι χυδαίο να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου!»

«Έζησα μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, έπαιξα 2-3 παραστάσεις και δεν ακολούθησα στη μικρή περιοδεία. Δεν ζήτησα αποζημίωση. Πήρα τα ηρεμιστικά μου, κάθισα στο σπίτι μου, έφαγα τις σάρκες μου, γιατί ήθελα να ουρλιάξω, να φωνάξω, να βρίσω, έβρισα βέβαια. Χτύπησα αυτόν τον άνθρωπο που μου συμπεριφέρθηκε έτσι -και δεν ήταν η πρώτη φορά- αντέδρασα. Πριν 3-4 χρόνια έγινε αυτό. Κι έχω ακούσει δύο φορές, πως αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι. Η μία είναι από αστυνομικό, και η δεύτερη από κάποιον θεατρικό παραγωγό», αποκάλυψε για τις δικές της εμπειρίες.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top