Έρρικα Πρεζεράκου: Λίγο πριν το δεύτερο χειρουργείο μιλά για το ατύχημα της

Ταλαιπωρείται μετά από το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι

Έχουν περάσει 5 μήνες από το τροχαίο ατύχημα που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου στην Κύθνο, και η αθλήτρια καθημερινά δίνει τον δικό της αγώνα. 

Η Έρρικα Πρεζεράκου κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με σκάφος στην Κύθνο το περασμένο καλοκαίρι είχε πέσει στη θάλασσα και η προπέλα του φουσκωτού την τραυμάτισε στο δεξί της χέρι, κάτι το οποίο φαίνεται πως την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Μάλιστα, η γνωστή αθλήτρια αποκάλυψε πως σήμερα, Τετάρτη, θα υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο για το χέρι της. 

Συγκλονίζει η Πρεζεράκου: «Δε μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι»

«Στο ίδιο δωμάτιο με το καλοκαίρι! Σε αναμονή για το δεύτερο χειρουργείο. Ακόμα ηχούν τα λόγια του οδηγού μέσα μου «Έλα μωρέ σε ένα μήνα ούτε που θα το θυμάσαι…NOT» έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου σε ένα story της στο Instagram. 

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ περιμένει πότε θα τελειώσει αυτή η δυσάρεστη περιπέτεια: «Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό» είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ πριν από μερικές εβδομάδες. 

Πρεζεράκου: Μήνυση στον οδηγό του ταχύπλοου μετά τον ακρωτηριασμό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top