Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση για τις φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη της

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της

Από την περασμένη Παρασκευή κάνει τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, ότι η Κατερίνα Καινούργιου διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της

Περιμένει το πρώτο της παιδί η Κατερίνα Καινούργιου;

Η ατάκα «Όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου» του Γρηγόρη Γκουντάρα κατά τη διάρκεια του «Ευτυχείτε», ήταν αυτή που «φούντωσε» τις φήμες. Το απόσπασμα, μάλιστα, έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή του και ο Νίκος Μουτσινάς, φωνάζοντας «Να ζήσουμε όλοι. Μπράβο, Κατερίνα». 

Γρηγόρης Γκουντάρας

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας «απολογήθηκε» για την ατάκα που είπε στον «αέρα» την Παρασκευή

Σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δική της απάντηση, ξεκαθαρίζοντας στον «αέρα» ότι δεν είναι έγκυος.

«Να πω σε αυτό το σημείο ότι η Ηλιάνα ρώτησε την Άννα μας αν είμαι έγκυος και μου έστελναν μηνύματα ότι ήταν άκομψο κλπ. Δεν ήταν άκομψο, γιατί η κοπέλα το έκανε με πολύ γλυκό τρόπο και με κανένα ύπουλο τρόπο. Άκομψο είναι όταν κάποιοι δημοσιογράφοι εντός εισαγωγικών πήραν στο σπίτι μου στο σταθερό τηλέφωνο, στους γονείς μου την Παρασκευή και τους έλεγαν “θέλουμε μια δήλωση αν η Κατερίνα είναι έγκυος”. Άκομψο ήταν κάποια sites και κάποιοι δημοσιογράφοι που έχουν κριτικές και λένε “α έχει ανοίξει η λεκάνη της και είναι έγκυος και περιμένει κορίτσι”. Όταν μια γυναίκα πει κάποιος στην “κατάστασή της”, όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει πρηστεί, όταν μια γυναίκα είναι στα 35-36, μπορεί να μην νιώσει πολύ καλά, που έγινε πριν ένα μήνα, οι λόγοι δεν είναι μόνο εγκυμοσύνη. Μπορεί να είναι κάποια θεραπεία, μπορεί να είναι ορμόνες, μπορεί να είναι κάτι ορμονικό, μπορεί να είναι κάποια άλλη διαδικασία ή μπορεί τέλος πάντων να είναι στις δύσκολες ημέρες του μήνα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. 

 Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια με τον εδώ και δύο χρόνια σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη /Φωτογραφία Instagram

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Νέο μέλος στο σπίτι τους!

«Δεν είμαι έγκυος για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Απλά δε μου αρέσει το να απολογούμαι γιατί μπορεί σε κάποιο καιρό, μπορεί τώρα, μπορεί πιο μετά, μπορεί σε χρόνια, μπορεί και ποτέ δε θα μπω στη διαδικασία να πω είμαι ή δεν είμαι, και να παίζουμε με όλο αυτό. Είναι ένα λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Αν μείνω έγκυος ή μελλοντικά θα φανεί, θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό, είναι λεπτό ζήτημα. Οι τηλεθεατές μου έχουν στείλει τα πιο ωραία μηνύματα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top