Απόστολος Γκλέτσος: Τι έδειξε το δεύτερο τεστ covid που έκανε;

Δείτε ποιο ήταν το αποτέλεσμα!

Ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως γνωστοποίησε χθες, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από τη Στυλίδα, υποβλήθηκε σε rapid test για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Απόστολος Γκλέτσος

«Μου ‘φυγε η ψυχή. Έκανα τεστ ράπιντ και βγήκε θετικό. Ένας άνθρωπος το έκανε. Όχι νοσηλευτής ούτε γιατρός. Αλλά βγήκε θετικό. Σε ένα σπίτι πήγα και μου το έκαναν και καθηλώθηκα. Δεν έχω συμπτώματα αλλά δεν ξέρω. Θα πάω αύριο το πρωί να κάνω το μοριακό για να δω τι συμβαίνει. Το καλό είναι ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα! Γύρισα από τη Στυλίδα και είμαι καραντίνα στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Απόστολος Γκλέτσος: Δείτε την πανέμορφη 18χρονη κόρη του, Βαλίσια

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου», αποκάλυψε σήμερα το πρωί ότι ο ηθοποιός έκανε και δεύτερο rapid test το βράδυ της Κυριακής, το οποίο αυτή τη φορά βγήκε αρνητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, ο Απόστολος Γκλέτσος που έχει τεθεί σε καραντίνα, πρόκειται να υποβληθεί σε μοριακό τεστ την Τρίτη, καθ' υπόδειξη του γιατρού του.

Φωτογραφία ndp

Δείτε όλα τα lifestyle νέα 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top