Ανιψιός Σαριγκούλη: «Έσπασα την πόρτα και βρήκα τη θεία μου πεσμένη»

Σήμερα η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Όσα είχε πει για τον θάνατο η αγαπημένη ηθοποιός τον Μάρτιο του 2020

Πριν από λίγα 24ωρα άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπημένη ηθοποιός και συγγραφέας Τιτίκα Σαριγκούλη σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους αλλά και τους επί χρόνια θαυμαστές της.

Τιτίκα Σαριγκούλη: Όσα είχε πει για τον θάνατο σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Τιτίκα Σαριγκούλη «έφυγε» σε ηλικία 87 ετών από ένα βαρύ εγκεφαλικό, όπως αποκάλυψε με μία ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

τιτικα

Ο αγαπημένος ανιψιός και βαφτισιμιός της ηθοποιού, Θανάσης Σαριγκούλης, «άνοιξε» την καρδιά του στην Espresso και συγκλόνισε με όσα περιέγραψε για την ημέρα που η θεία του «έφυγε».

«Το ραντεβού μας, όπως κάθε Κυριακή, ήταν στο σπίτι της. Θα μέναμε μαζί όλη την ημέρα, όπως κάναμε εδώ και πολλά χρόνια σαν μια οικογένεια. Ωστόσο την περασμένη Κυριακή πέρασα από το σπίτι, χτύπησα πολλές φορές το κουδούνι, αλλά η Τιτίκα δεν άνοιγε την πόρτα. Ανησυχήσαμε πολύ. Με τον αδερφό μου αναγκαστήκαμε να σπάσουμε την πόρτα για να δούμε τι είχε συμβεί. Και εκεί είδαμε τη θεία μας πεσμένη μεταξύ του δωματίου της και του γραφείου. Είχε υποστεί βαρύτατο εγκεφαλικό. Τελικά η Τιτίκα μας ‘’έφυγε’’ την Παρασκευή έτσι όπως ήθελε: όρθια» εξομολογήθηκε ο ανιψιός της. 

Και στη συνέχεια πρόσθεσε συγκινημένος: «Όποιος γνώριζε τη θεία μου θα καταλάβαινε πως η εικόνας της γιαγιάς που εκστόμιζε ύβρεις δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μέρος των σεναρίων και των ρόλων που έπρεπε να παίξει. Και, φυσικά, όταν οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έδιναν έναν ρόλο στη θεία μου, εκείνη ήταν στρατιώτης. Χωρίς περιστροφές, ακολουθούσε κατά γράμμα όσα της έλεγαν. Ήταν εξαιρετικά ευγενική με όλους. Όταν κάποτε τη ρώτησαν αν και στην πραγματική της ζωή λέει αθυροστομίες, όπως και στην τηλεόραση, εκείνη μου είχε πει: “Δηλαδή αν μου έδιναν τον ρόλο του δολοφόνου, εγώ θα έπρεπε να είχα σκοτώσει και στην πραγματική μου ζωή, επειδή ήταν έτσι ο ρόλος;”».

Η κηδεία της Τιτίκας Σαριγκούλη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα, στο 3ο Νεκροταφείο.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top