Σολωμού: Η μεγάλη απόφαση που πήρε μετά τον χωρισμό από τον Μουζουράκη

Έπαθε και έμαθε η αγαπημένη ηθοποιός

Όσα είχε πει για τις σχέσεις της η Σολωμού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Μαρία Σολωμού, την οποία πλέον απολαμβάνουμε στην εκπομπή της, “Roomies”,  έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα Real News και αποκάλυψε την απόφαση που πήρε μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη.

σολωμού μουζουρακης

Οι δύο πρώην σύντροφοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις/ NDP Photo Agency

Μαρία Σολωμού: «Το πλήρωσα το ότι άφηνα τον έναν και πήγαινα στον άλλον!»

Αυτή δεν ήταν άλλη από το να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα την προσωπική της ζωή. «Αν θες, κρύβεσαι» είπε χαρακτηριστικά. Διαβάστε το απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Η δημοσιότητα σε προσωπικό επίπεδο σε ενοχλεί;

Πιο μικρή έκλαιγα πολύ συχνά για το τι έλεγαν για μένα και για τους παπαράτσι. Έχω χαλάσει τις διακοπές μου. Φρόντισα να τους γνωρίσω πια έχω σχέση με τους περισσότερους. Πιστεύω ότι το παπαρατσικό δεν είναι όπως παλιά.

Η σχέση σου με τον Πάνο Μουζουράκη κυνηγήθηκε πολύ

Ναι αλήθεια είναι αυτό. Το είχα ζήσει βέβαια και με τον Μάριο και όταν ήμουν έγκυος. Πάντως πιστεύω τώρα ότι αν θες, κρύβεσαι. Και πια είμαι σε αυτή την κατάσταση. Τα προσωπικά μου ανήκουν σε μένα. Έχει τελειώσει αυτό το παιχνιδάκι. Δεν μπορεί να με προσδιορίζει μια συγκεκριμένη εικόνα – δεν είμαι μέρος ενός ζευγαριού. Αυτό με ενοχλεί για το πως ορίζομαι.

Το story Σολωμού - Μουζουράκη

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σολωμού, τα τελευταία 8 χρόνια είχε σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο χώρισε όταν εκείνος έφυγε για την Αμερική και συγκεκριμένα, το Λος Άντζελες.

Η σύντροφος του Μουζουράκη, Τζίνα, έχει παίξει την κόκκινη Power Ranger!

Ο τραγουδιστής τα τελευταία σχεδόν δυο χρόνια έχει κάνει νέα σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά και δυο τους μένουν μαζί στην Αμερική ενώ επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top