Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «δεν είχα ποτέ δίπλα μου την μαμά μου»

Οι δυσκολίες του ηθοποιού και ο χωρισμός που τον σημάδεψε

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «δεν είχα ποτέ δίπλα μου την μαμά μου»

«Δεν είχα ποτέ τη μαμά μου δίπλα μου και, όταν την έχω, την έχω για μία βδομάδα, δύο το χρόνο, ανεξάρτητα ηλικίας», εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του όταν εκείνος ήταν τεσσάρων. Παράλληλα, μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και την πρώτη του φορά στην σκηνή.

Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Όλα Στο ��ρόγραμμα» του «Μακεδονία TV» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί. «Μεγάλωσα με τον πατέρα μου, ο οποίος δούλευε... Ουσιαστικά μεγάλωσα κάπως πιο ήσυχος από γονείς, το οποίο είναι καλό και θετικό γιατί θα μπορούσα να κάνω και πολλές βλακείες, τεράστιες, στην ζωή μου και να τις μετανιώνω τώρα. Ευτυχώς, δεν τις έκανα», ανέφερε.

Η μητέρα του, όμως, ήταν του έλειψε, αν και σε γενικές γραμμές πέρασε καλά παιδικά χρόνια. «Είχα τα δικά μου κι εγώ όπως κάθε παιδί, αλλά οι γονείς μου είναι πολύ σωστοί άνθρωποι, πολύ αγαπημένοι. Νομίζω ότι με αγαπήσανε με όλη τους την καρδιά και ότι δεν μπήκανε ποτέ σε μία διαδικασία να μου συμπεριφερθούν πολύ άσχημα ή να με κακοποιήσουν ή να περάσω το οτιδήποτε».

Μάλιστα, οι γονείς του ήταν εκείνοι που τον παρότρυναν να γίνει ηθοποιός παρά τις ενστάσεις του. Στα 18 του πήγε στην Αγγλία (όπου γεννήθηκε ο ίδιος και κατοικούσε η μητέρα του μετά το διαζύγιο) για να σπουδάσει κάτι άλλο.

Η πρώτη του φορά στο σανίδι ήταν στο νηπιαγωγείο. Όπως θυμάται ο Πυγμαλίων, έπαιξε την «Σούστα» στο έργο «Τενεκεδούπολη» και... έπεσε από την σκηνή!

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του ηθοποιού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top