Ζουγανέλη: Με έχει κάνει διαφορετική το υπέροχο δώρο που ήρθε στη ζωή μου

Ποιος είναι το μεγάλο της ελάττωμα;

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Σπύρου Δημητρίου με τον οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Οκτώβριο στις Σπέτσες κάτω από άκρα μυστικότητα.

Παντρεύτηκε η Ζουγανέλη: Ανέβασε φωτογραφίες από τον γάμο της!

Η τραγουδίστρια είναι full in love με τον σύζυγό της και θεωρεί τον γάμο της μαζί του ένα υπέροχο δώρο που της έκανε η ζωή. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί ήταν και ωραίο αυτό που έγινε. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι από την πρώτη καραντίνα και δεν ξέραμε ότι θα μπούμε στη δεύτερη. Αυτό το υπέροχο δώρο που ήρθε στη ζωή μου το καλοκαίρι με έχει κάνει πολύ διαφορετική», αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου

Η ίδια δεν ενοχλήθηκε που κάποια βίντεο και φωτογραφίες από τη ομορφότερη στιγμή της ζωής της είδαν το φως της δημοσιότητας γιατί όπως είπε: «Η χαρά που βίωνα δε με άφησε να με ενοχλήσει κάτι».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου:Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Τέλος η  Ελεωνόρα Ζουγανέλη δε δίστασε και για ένα από τα ελαττώματα της. «Είμαι νευρικός άνθρωπος. Απλώς προσπαθώ να μην είμαι νευρική προς τους ανθρώπους που δε μου φταίνε. Προσπαθώ να ελέγχω τα νεύρα μου όσο ωριμάζω».


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top