Παντρεύτηκε η Ζουγανέλη: Ανέβασε φωτογραφίες από τον γάμο της!

Ο γάμος έγινε στις Σπέτσες-Με καΐκια και παραδοσιακή μουσική έφτασε η νύφη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Σπύρου Δημητρίου, κάτω από άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instgram. Ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό της κι έγραψε “Ευχαριστώ”!

Ζουγανέλη Γάμος

Μπορεί πριν μερικές ημέρες να κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι το ζευγάρι λόγω των νέων έκτακτων μέτρων θα αναβάλλει τον γάμο του, ωστόσο τελικά αυτό δεν συνέβη!

Γαμος Ζουγανέλη - Δημητρίου

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή τους βίωσαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά επέλεξαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. 

Η γνωστή ερμηνεύτρια τηρώντας τις παραδόσεις έστησε λίγο τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε την αγαπημένη του. 

Η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Η Ελεονώρα φορώντας ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και τη βοήθησε να κατέβει, έφτασε υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. 

Οι καλεσμένοι άρχισαν να χειροκροτούν και λίγο αργότερα ο Γιάννης Ζουγανέλης την παρέδωσε στον γαμπρό. 

Πριν από μερικές ώρες μάλιστα διέρρευσαν φωτογραφίες μέσω social media από το pre-wedding πάρτι του ζευγαριού. Έχοντας στο πλευρό τους, εκτός από τους γονείς της, τους γονείς του μέλλοντα συζύγου της και τους κουμπάρους της, τη Σάννυ Μπαλτζή και τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της γιόρτασαν την ευτυχία τους.
γαμος σπετσες ζουγανελη

Σε αυτό το εκκλησάκι έγινε ο γάμος

ζουγανελη - δημητριου γαμος

Οι φωτογραφίες προβλήθηκαν στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" / Το ζευγάρι στο pre wedding party του
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top