Ben Affleck - Ana de Armas: Μόλις χώρισαν!

Ο έρωτάς τους ήταν δυνατός αλλά κράτησε μόλις έναν χρόνο

Ήταν πολύ δυνατός όμως κράτησε μόνο έναν χρόνο ο έρωτας του Ben Affleck για τη συμπρωταγωνίστριά του, Ana de Armas.

ben affleck ana de armas

Αυτή είναι η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού/ Από το προφίλ της De Armas στο Instagram

O 48χρονος σταρ του Hollywood και η 32χρονη συνάδελφός του χώρισαν μετά την πολυσυζητημένη και πολυφωτογραφημένη σχέση τους, που ξεκίνησε το 2020 στα γυρίσματα της σειράς θρίλερ ‘’Deep Water’’ στη Νέα Ορλεάνη.

«Ο Ben δεν είναι πλέον μαζί με την Ana. Εκείνη διέλυσε τον δεσμό τους. Η σχέση τους ήταν μπερδεμένη. Η Ana δε θέλει να έχει ως βάση της το Λος Άντζελες και ο Ben δεν μπορεί να φύγει από εκεί, διότι εκεί ζουν τα παιδιά του. 

Ήταν αμοιβαίο και τελείως φιλικό. Βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο οι ζωές τους. Υπάρχει βαθιά αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους. Ο Ben εξακολουθεί να θέλει να κάνει δουλειά με τον εαυτό του. Έχει τρεις ταινίες που έρχονται και είναι ένας σταθερός πατέρας» δήλωσε πηγή στο αμερικανικό People, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε φάση απεξάρτησης από το αλκοόλ.

ben affleck χώρισε

ana de armas χώρισε χωρισμός

Αξίζει να πούμε ότι  Affleck και Armas δεν έκρυψαν στιγμή τον έρωτά τους και οι παπαράτσι δεν έχαναν ευκαιρία να τους απαθανατίσουν. Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία ωστόσο, ήταν μία που ανέβασε η Ana στον λογαριασμό της στο Instagram τον Αύγουστο. 

 

 

Το People, μάλιστα, στις αρχές του Δεκεμβρίου ανέφερε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει αλλά όπως φάνηκε, αυτή η ιδέα ναυάγησε.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top