Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκάλυψε 7 μήνες μετά ότι έγινε ξανά μπαμπάς

Ποτέ δεν είναι αργά

Τόσο η εγκυμοσύνη της Jessica Biel όσο και η γέννηση του δεύτερου παιδιού της με τον Justin Timberlake έμειναν μυστικές για πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, τώρα, επτά μήνες μετά τη γέννα της όμορφης Biel τον Ιούλιο του 2020, ο πασίγνωστος τραγουδιστής επιβεβαίωσε επιτέλους ότι έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

timberlake biel

Μυστική εγκυμοσύνη για λαμπερό ζευγάρι: Έγιναν γονείς για 2η φορά

Justin Timberlake: Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Jessica Biel!

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πρόσφατα πέρασε μια μεγάλη κρίση στη σχέση και τον γάμο του, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του Timberlake να φλερτάρει τη συμπρωταγωνίστριά του. Μάλιστα, υποχρεώθηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στη σύζυγό του.

H δημόσια συγγνώμη του Timberlake στην Biel για την «απιστία» του

Πώς αποκάλυψε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους

Μιλώντας στην Ellen DeGeneres, ο Timberlake αποκάλυψε έγινε ξανά μπαμπάς και το όνομα του μικρού είναι Phineas.

«Είναι υπέροχος και τόσο χαριτωμένος. Κανένας δεν κοιμάται. Είμαστε ενθουσιασμένοι και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και ευγνώμονες» είπε με χιούμορ και καλή διάθεση ο ίδιος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και το 2015 απέκτησε τον πρώτο του γιο, τον Silas. Όσο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Biel, η DeGeneres ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους ανθρώπους πέρα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού που γνώριζε.

timberlake μπαμπάς δεύτερο παιδί

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή της πώς το έμαθε από τον ίδιο τον τραγουδιστή: «Ήμασταν στο FaceTime και μου είπες “Θέλεις να μάθεις ένα μυστικό;”. Και τότε μπήκε στο πλάνο η Jessica και έβαλες το χέρι σου στην κοιλιά της λέγοντας “θα αποκτήσω κι άλλο μωρό!”».

 

 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top