«Τα πρώτα 10 χρόνια στην υποκριτική ήταν μόνο απόρριψη!»

Έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο θέατρο και τις μουσικές σκηνές

Είναι πολυτάλαντος αφού εδώ κι αρκετά χρόνια κινείται με άνεση ανάμεσα στο θέατρο, τη μικρή οθόνη και τις μουσικές σκηνές

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Κόντεψα να πνίξω τον Μουζουράκη, με κρατούσαν»

Ο λόγος για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη που βρέθηκε καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη στο «φλΕΡΤ» όπου μίλησε για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, τη μετέπειτα πορεία του και τις θετικές σκέψεις που έκανε μέχρι να τα καταφέρει. 

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

«Τα πρώτα δέκα χρόνια στην υποκριτική ήταν μόνο απόρριψη, δουλειά χωρίς αμοιβή, υπομονή και πολλές μικρές ενέσεις αισιοδοξίας. Χωρίς να διαφαίνεται τίποτα μόνο σε επίπεδο φαντασιακό, προσδοκίας. Μετά προέκυψαν δυο-τρία θετικά γεγονότα οπότε κι άρχισε μία “χιονοστιβάδα” κι αναδρομικά άρχισα να εισπράττω κι όλα αυτά τα χρόνια της άρνησης», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Αναβιώνει εν μέσω καραντίνας τη θρυλική γιαγιά!

Στη συνέχεια έδωσε και μία συμβουλή στους νέους ηθοποιούς προκειμένου να μην κάνουν εκπτώσεις στη δουλειά τους, αφού αυτό δε βοηθάει στην εξέλιξή τους: «Θα πω και ένα πράγμα, γιατί το συζητάω και με τα νέα παιδιά, όταν είσαι νεότερος πρέπει να κάνεις λιγότερες παραχωρήσεις και να μην παρεκκλίνεις από τον στόχο σου. Πολλοί λένε “θα κάνω αυτό που είναι έξω από αυτό που θα ήθελα αλλά αργότερα θα γίνει. Τότε είναι πολύ δυσκολότερο. Νομίζω όταν είσαι νεότερος και έχεις όλον τον χρόνο μπροστά σου δεν πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου. Αργότερα, όταν μεγαλώνεις κι έχεις παγιώσει μία κατάσταση, εντάξει άνθρωπος είσαι, μπορείς να κάνεις και κάποιες παρασπονδίες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top