Μπόσνιακ: Μου έδωσε μπουνιά, έκλεισε την πόρτα και μου έσπασε τα δάχτυλα

Η δυσάρεστη εμπειρία όταν ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία είχε η Υβόννη Μπόσνιακ την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα. Η όμορφη σύζυγος του Αντώνη Ρέμου είχε έρθει στη χώρα μας για να δουλέψει ως μοντέλο, αλλά συνέβη ένα άσχημο περιστατικό που θυμάται μέχρι σήμερα.

Υβόννη Μπόσνιακ: Ποζάρει σκεπασμένη μόνο με τα σεντόνια

«Πρώτη φορά ήρθα στην Ελλάδα με direct booking. Πήρα την πρώτη πτήση στις 6 το πρωί και από το αεροδρόμιο πήγα στο στούντιο. Στις 11 το βράδυ μετά μου λένε να πάρω ένα ταξί και να ξαναγυρίσω στο αεροδρόμιο. Αυτό μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει. Έχω μία μικρή τσάντα και κάθομαι μπροστά. Δε μιλούσα ελληνικά, αλλά ούτε ο ταξιτζής αγγλικά. Του λέω λοιπόν ότι θέλω ένα περίπτερο να πάρω κάτι. Κατεβαίνω, πάω να πιάσω την τσάντα μου, μου δίνει μία μπουνιά, κλείνει την πόρτα και μου σπάει τα δάχτυλα. Τα πήρε όλα και έφυγε. Ήταν απίστευτο. Είπα ότι δε θα ξαναέρθω ποτέ. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Ήμουν μέσα στα αίματα. Ένας κύριος από το περίπτερο με βοήθησε», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Dot.»

H γνωριμία και ο έρωτας με τον Αντώνη Ρέμο

Η Υβοννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με την κόρη τους, Ελένη. Η ίδια έκανε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και μίλησε για τη γνωριμία με τον άνδρα της ζωής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini)

Υβόννη Μπόσνιακ: Ακούστε τη να τραγουδάει Αντώνη Ρέμο!

«Γνωριστήκαμε το 2010. Μία φίλη μου μού είπε “έλα να βγούμε έξω” και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα γιατί ήταν ερωτευμένη εκείνη με έναν φίλο του Αντώνη. Τον αγάπησα αμέσως. Είναι ένας άνθρωπος που με νιώθει. Βέβαια, τον άφησα να με κυνηγήσει στην αρχή».


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top