Θυμωμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με το κόψιμο του «The Booth»

«Δε θα το αφήσουμε έτσι, θα πολεμήσουμε»

Το καλοκαίρι είχαν κάνει τη διαφορά στα τηλεοπτικά πράγματα με την εκπομπή «The Booth». Ωστόσο, λίγο πριν τη νέα χρονιά Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μουτίδου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό λόγω χαμηλών… πτήσεων στους πίνακες της τηλεθέασης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της

Στην αιφνίδια διακοπή της εκπομπής του OPEN αναφέρθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό».

«Εγώ έμαθα ότι θα σταματήσει εκπομπή τελευταία στιγμή. Δεν είχε γίνει κουβέντα νωρίς. Το καλοκαιρινό πήγε καλά, δεν είχε βέβαια και ανταγωνισμό. Οπότε πήγε καλά γιατί ήταν ένα καλό προϊόν. Για μένα ήταν μεγάλο κέρδος και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό το γεγονός ότι καταφέραμε να φέρουμε στη μεσημεριανή ζώνη μια άλλη γεύση. Γι’ αυτό και στεναχωρήθηκα πολύ όταν τελείωσε. Στεναχωρήθηκα γιατί πήγαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και δεν μας άφησαν να το ολοκληρώσουμε», είπε αρχικά η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Οι τέσσερις κυρίες του «The Booth»

«Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται και για ποιο λόγο έγινε αυτό, δεν το γνωρίζω. Φυσικά ναι το μέτρο είναι τα νούμερα, κάτι στο οποί εγώ ποτέ δεν πίστεψα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα ελάχιστα μηχανάκια που υπάρχουν στην Ελλάδα ορίζουν το δικό μου μέλλον ή το ποιόν μου ή το ταλέντο μου. Εννοώ γενικά όχι μόνο το δικό μου. Εγώ είμαι άνθρωπος του λόγου. Αν σου δώσω το λόγο μου, τελείωσε, δεν τον παίρνω πίσω. Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να σου πω ότι αυτό που συμφωνήσαμε δεν ισχύει πια», πρόσθεσε στη Φαίη Σκορδά

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της

Κλείνοντας έστειλε και το δικό της μήνυμα: «Όταν δεσμεύεις έναν άνθρωπο με ένα συμβόλαιο για πάρα πολλούς μήνες, δεν είναι ωραίο να τον αποδεσμεύεις, παρά τη θέλησή του, στους δύο μήνες. Γιατί αυτό σημαίνει ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αυτός ο άνθρωπος μένει χωρίς δουλειά. Εγώ είχα συμβόλαιο το οποίο δεν είναι τώρα σε ισχύ. Δεν γνωρίζω καν γιατί κόπηκε η εκπομπή. Δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για το λόγο που κόπηκε η εκπομπή. Θα δούμε τι θα γίνει, υπάρχουν κάποιες σκέψεις και η αλήθεια είναι ότι δε θα το αφήσουμε έτσι, είμαστε έτοιμες να πολεμήσουμε γι’ αυτή την εκπομπή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top