Γ. Καλλιάνος - Χ. Δαμιανού: Μιλούν πρώτη φορά για το παιδί που περιμένουν

«Μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει άσπρη» λέει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος

Τρισευτυχισμένος είναι ο Γιάννης Καλλιάνος και η αγαπημένη του, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Lockdown… ε και; Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος αρραβωνιάστηκε!

«Νιώθω πολύ τυχερή» είπε η σύντροφος του γνωστού μετεωρολόγου, Χάρις Δαμιανού, στο «Ευτυχείτε», με εκείνον να προσθέτει: «Πριν την καθυστέρηση κάναμε το τεστ. Ήμασταν μερικά ξαδέρφια στο σπίτι. Μπαίνει στο μπάνιο και βγαίνει άσπρη, έτρεμε ολόκληρη και μου λέει “Γιάννη βγήκε θετικό”. Είχαμε μείνει άναυδοι όλοι. Αν βγει αγοράκι θα το βγάλουμε Γιώργο, που είναι το όνομα του μπαμπά της Χάρις και αν βγει κορίτσι, Αμαλία, που είναι το όνομα της μαμάς μου» είπε.

Καλλιάνος θα γίνει μπαμπάς

Το love story του Γιάννη Καλλιάνου με τη Χάρις Δαμιανού

«Η σύντροφος μου δεν το περίμενε. Της έκανα έκπληξη, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάει στο σπίτι των γονιών της για φαγητό. Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα και ο λουλουδάς της έδωσε 30 τριαντάφυλλα από εμένα με ένα γράμμα που της είχα γράψει. Νωρίτερα είχα βάλει το δαχτυλίδι επάνω σε μια βιβλιοθήκη. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Είπα στην κοπέλα μου, να πάει να δει τι είναι αυτό επάνω στο έπιπλο και τότε κατάλαβε ότι ήταν δαχτυλίδι αρραβώνων» είχε πει αποκλειστικά στο star.gr ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top