Αναστασοπούλου: Τι απάντησε για τη φημολογούμενη έχθρα με τον Μουτσινά

«Εμένα από το δικό μου στόμα, άσχημα πράγματα δεν έχουν ακουστεί ποτέ!»

Για την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής ‘’The Booth’’ αλλά και για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο υπήρξαν συνεργάτες και φίλοι στο παρελθόν, ρωτήθηκε από την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κόβεται η εκπομπή «The Booth» – Τι ανακοινώθηκε στις παρουσιάστριες

«Το μάθαμε τελευταία στιγμή ότι θα κοπεί το ‘’The Booth’’. Εγώ προσωπικά ήμουν υπεραισιόδοξη, γιατί πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό το πρότζεκτ. Στεναχωριέμαι, όχι για την ολοκλήρωση της εκπομπής, γιατί αυτό είναι ένα δικαίωμα του καναλιού. Στεναχωριέμαι γιατί πραγματικά θεωρώ ότι η εκπομπή έκανε τη διαφορά, γιατί αυτό το feedback παίρνω από τον κόσμο. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να βλέπω το μετά. Το πήρα πολύ βαριά. Στεναχωρήθηκα πολύ», είπε η ηθοποιός.

Υπάρχει «έχθρα» ανάμεσα στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Νίκο Μουτσινά; Τι απαντά η ίδια

Στη συνέχεια, η συζήτηση άλλαξε και ο δημοσιογράφος της «Φωλιάς των Κου Κου» τη ρώτησε αν ισχύει ότι της είχε φερθεί άσχημα ο Νίκος Μουτσινάς στο «Κοκομπλόκο» και αν εκείνη είχε πει ότι δε θέλει να ξανασυνεργαστεί μαζί του.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Νίκος Μουτσινάς

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Νίκο Μουτσινά στην παράσταση «Κοκομπλόκο» το 2016/ NDP Photo Agency

«Εμένα από το δικό μου στόμα, δημόσια, άσχημα πράγματα δεν έχουν ακουστεί ποτέ! Δεν είπα ότι δε θα ξανασυνεργαζόμουν ποτέ ξανά με τον Νίκο. Είπα ότι δε νομίζω να συνεργαστούμε. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να συζητηθούν ανάμεσα σε εμένα και τον Νίκο, γιατί οι δυο μας είχαμε πάρα πολλά χρόνια, πολύ στενή σχέση και φιλία. Πλέον όχι, δεν έχουμε επαφές αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα», εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top