Δημήτρης Σκουλός: Εξομολογείται στο star.gr το love story με τη σύζυγό του

«Αγαπώ πάρα πολύ το μυαλό της γυναίκας μου»

Ο καταξιωμένος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, που «γνωρίστηκε» καλύτερα με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του κριτή στο GNTM, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη.

«Τέλος και για το GNTM 3. Ήταν μία διαφορετική χρονιά για εμάς για πολλούς λόγους. Καταρχήν λόγω Covid ήταν όλα διαφορετικά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα γυρίσματα, με πολλούς κανόνες ασφαλείας που έπρεπε να υπάρχουν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα concept που κάναμε τόσα χρόνια, που βγαίναμε έξω σε κόσμο. Προσπαθούσαμε να τα φέρουμε όλα αυτά στα μέτρα του Covid και όλο αυτό δεν είναι εύκολο γυρισματικά. Το γνωρίζετε πολύ καλά. Εγώ θεωρώ ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον το φετινό. Ήταν και τα αγόρια που ήταν πολύ δυνατά. Ίσως γι’ αυτό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός για την εμπειρία του στο Greece’s Next Top Model 3.

Δημήτρης Σκουλός: «Πιστεύω ότι ο Ηρακλής μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά»

gntm 3 Δημήτρης Σκουλός

gntm 3 Δημήτρης Σκουλός ηρακλής νικητής συνέντευξη stargr Κατερίνα Καραγιάννη

Ο Δημήτρης Σκουλός με τον μεγάλο νικητή του GNTM 2020, Ηρακλή Τσουζίνοβ

gntm 3 Δημήτρης Σκουλός νικητής gntm Ηρακλής

Η καραντίνα, η σύζυγος του και τα παιχνίδια με την κόρη του

«Η καραντίνα με βρίσκει στο σπίτι. Όταν χρειάζεται να δουλέψουμε, βγαίνουμε έξω με προσοχή, αλλιώς στο σπίτι, παιχνίδια με το παιδί μου, ξανά παιχνίδια, μόνο παιχνίδια! Η μικρή Μάιρα είναι τώρα οκτώ ετών» ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός που δηλώνει «ερωτευμένος» με την κόρη του.

gntm Σκουλός

Και μπορεί στα social media να του έχει δοθεί ο τίτλος του «αυστηρού κριτή», όμως ο ίδιος δηλώνει: «Δεν είμαι μπαμπάς. Είμαι μπαμπάκας! Όσον αφορά στο GNTM, ίδιο αυστηροί είμαστε όλοι οι κριτές. Ο καθένας βλέπει τα πράγματά του. Μπορεί να είμαι και ο πρίγκιπας Ζαμούντα στα social media, δεν πάει να πει ότι είμαι κιόλας!».

Ο Δημήτρης Σκουλός φόρεσε φτερά πεταλούδας για χάρη της κόρης του!

Δημήτρης Σκουλός: Η διαφορετική μάσκα ομορφιάς που του έκανε η κόρη του!

gntm 3 Δημήτρης Σκουλός

Ακόμη και φτερά πεταλούδας φόρεσε ο τρυφερός μπαμπάς για χάρη της κόρης του

Το love story του Δημήτρη Σκουλού με τη σύζυγό του 

«16 χρόνια με το Τζελί μου! Δόξα τω Θεώ! Όλα καλά! Η πρώτη γνωριμία ήταν σε κάποιο καφέ, αν θυμάμαι καλά, πριν πολλά χρόνια. Μετά τυχαία. Αρχίσαμε να βγαίνουμε. Πρώτα ήρθε ο γάμος, μετά ήρθε και το παιδί. Στη ζωή μου για κάποιον λόγο έχω μόνο γυναίκες. Τη γυναίκα μου, την αδερφή μου, την Κούκι μου (σκυλάκι), τη μάνα μου, την ανιψιά μου. Μόνο γυναίκες! Δεν ξέρω τι μου βρίσκει η Τζέλα. Ακόμα αναρωτιέμαι. Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια. Πέρα από την εμφάνιση, που είναι μία κούκλα η γυναίκα μου, εγώ αγαπώ στον χαρακτήρα της πρώτα απ’ όλα, ότι με ανέχεται. Είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, με κατανόηση. Εγώ είμαι θερμοκέφαλος, είμαι ηφαίστειο. Πάντα έχει μία τετράγωνη λογική που την εμπιστεύομαι απόλυτα. Αγαπώ πάρα πολύ το μυαλό της γυναίκας μου. Πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς το μυαλό του συντρόφου σου», είπε με τα πιο τρυφερά λόγια ο γνωστός φωτογράφος.

Δημήτρης Σκουλός: Πόζαρε στον φακό της γυναίκας του!

Σκουλός Τζέλα Μάιρα σύζυγος

Η σύζυγος του Δημήτρη Σκουλού ποζάρει στον φακό του

gntm 3 Δημήτρης Σκουλός συνέντευξη

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο

Σκουλός σκύλος

Σκέφτεται το αγαπημένο ζευγάρι να φέρει στον κόσμο αδερφάκια για την 8χρονη Μάιρα;

«Το ‘χουμε σκεφτεί να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Μακάρι. Αν έρθει άλλο παιδί, να έρθει και ας είναι και αγόρι και κορίτσι. Δε με πειράζει. Την υγειά του να έχει μόνο! Αν είναι αγόρι, όταν μεγαλώσει θα καταλάβει τι τραβάω με τόσες γυναίκες. Η κόρη μου δε νομίζω ότι έχει αδυναμία σε κάποιον. Είμαι ο μπαμπάκας, είναι η μανούλα. Είναι η πεταλούδα μου. Είμαστε όλοι μαζί ομάδα» εξομολογήθηκε στο star.gr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

 

Ο κορωνοϊός και ο φόβος του Δημήτρη Σκουλού

«Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα όλα αυτό. Αν σκεφτεί κάποιος ότι έχουμε 100 νεκρούς κάθε μέρα, είναι σαν να πέφτει ένα αεροπλάνο κάθε μέρα. Απλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Μακάρι να βγει και το εμβόλιο, να τελειώνει όλο αυτό το πράγμα, Πολύ θα ήθελα να το κάνω πρώτος. Να αποκτήσουμε μία ανοσία, όπως λένε οι γιατροί και να συνεχίσει η ζωή μας κανονικά. Είναι πολύ άσχημο γιατί χάνουμε κόσμο! Εγώ φοράω όλη τη μέρα τη μάσκα μου. Νιώθω σαν τον Ζορό πια. Μου έχουν λείψει οι φίλοι μου, οι παρέες μου, να βγω με την κόρη μου έξω να κάνει πατίνι και ποδήλατο, χωρίς να έχουμε τον φόβο και τη μάσκα. Όλη αυτή η ανεμελιά που δεν την εκτιμούσαμε, ίσως, τότε, είναι καλό να την εκτιμήσουμε τώρα. Να δούμε ότι τα πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους και μας γεμίζουν είναι πάρα πολύ απλά. Ίσως η πανδημία να μας βγει σε καλό σε αυτό το πράγμα. Να εκτιμήσουμε τις σχέσεις των ανθρώπων που μας λείπουν τώρα αλλά και την ελευθερία μας» είπε ο Δημήτρης Σκουλός για την πανδημία του κορωνοϊού.

Κάμερα – Μοντάζ: Amber Doku
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top