Τροχαίο Παντελίδη: «Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε να περπατήσει!»

DNA γένους θηλυκού βρέθηκε στη θέση του οδηγού

Τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα με την κατάθεσή του. 

Αν και η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο, μετά την απόφαση του εισαγγελέα ότι οδηγός του οχήματος ήταν ο τραγουδιστής, η νέα κατάθεση τη βγάζει από το συρτάρι.

Παντελής Παντελίδης: Μάρτυρας κατέθεσε πως δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη, εντόπισε τον σερβιτόρο - αυτόπτη μάρτυρα, που εργαζόταν το μοιραίο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο σπίτι - λέσχη, όπου έπαιζε χαρτιά ο τραγουδιστής λίγο πριν σκοτωθεί. 

Παντελίδης - τελευταίο βράδυ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Real News δείχνει τον Παντελή Παντελίδη λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα να παίζει χαρτιά στο σπίτι - λέσχη

Ο κ. Λύτρας ανέφερε με ανακοίνωση του ότι ο εν λόγω σερβιτόρος έχει καταθέσει πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Μάλιστα, αυτός ήταν ο άνθρωπος που τον συνόδευσε στο αυτοκίνητό του για να επιβιβαστεί από την πόρτα του συνοδηγού, αφού όπως υποστηρίζει ο τραγουδιστής ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν ήταν σε θέση ούτε να περπατήσει. 

Τι δείχνει η πραγματογνωμοσύνη 

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο διδάκτωρ γενετικής, κ. Φιτσιάλος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε ότι στο τιμόνι του τζιπ του τραγουδιστή βρέθηκε DNA γένους θηλυκού, καθώς επίσης και ότι στη θέση του συνοδηγού υπήρχε παντού γενετικό υλικό του Παντελή Παντελίδη.

«Όσον αφορά τη θέση του συνοδηγού έχει γίνει πραγματογνωμοσύνη από την αστυνομία και τα εργαστήρια μας. Στο κάθισμα, το τζάμι, αλλά και τον αερόσακο του συνοδηγού υπάρχει μόνο DNA του Παντελίδη. Με τον ίδιο τρόπο, πίσω από τον συνοδηγό, στο πίσω κάθισμα, υπάρχει μόνο το DNA ενός θηλυκού ατόμου! Άρα το τι βρίσκουμε στη θέση του συνοδηγού και πίσω είναι ξεκάθαρο. Στη θέση του οδηγού και συγκεκριμένα στο τιμόνι, γίνανε επτά δειγματοληψίες. Από τις επτά, οι πέντε είχαν αίμα. Αυτό δε μας ενδιαφέρει, γιατί το αίμα εναποτέθηκε μεταγενέστερα. Στις δυο δειγματοληψίες που δεν υπάρχει αίμα και είναι επιθηλιακά κύτταρα – αφής δηλαδή- υπάρχει μικτό DNA. Toυ Παντελίδη και του ενός εκ των δυο κοριτσιών που επέβαιναν στο όχημα».

Αυτά τα στοιχεία πρέπει να ερευνήσουν οι εισαγγελικές αρχές, πρόσθεσε ο κ. Φιτσιάλος. 

Τροχαίο Παντελίδη: Μηνύσεις καταθέτουν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews οι δύο κοπέλες Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, οι οποίες επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις κατά του μάρτυρα. Τα επόμενα 24ωρα θα επαναλάβουν ενώπιον της δικαιοσύνης τη δική τους εκδοχή για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο και θα απαντήσουν στους ισχυρισμούς του μάρτυρα. 

To χρονικό του δυστυχήματος που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, ο 33χρονος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, όταν στις 08.10 το πρωί, το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο με υπερβολική ταχύτητα. 

Η οικογένεια του τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι τη μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη Κυριάκου. 

Στο όχημα εκτός από τον Παντελή Παντελίδη και την Φρόσω Κυριάκου επέβαινε η Μίνα Αρναούτη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Παντελής Παντελίδης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top