Πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε πάρτι στο Λονδίνο εν μέσω πανδημίας

Είχε 30 καλεσμένους - Η δημόσια συγγνώμη

«Βαρύ» πέφτει σε όλους όσους έχουμε γενέθλια εν μέσω πανδημίας το ότι δεν μπορούμε να τα γιορτάσουμε όπως θα θέλαμε. Ή μάλλον, σχεδόν σε όλους, αφού κάποιοι παραβαίνουν τους κανόνες του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό και τα γιορτάζουν κανονικά.

Ένα κακό παράδειγμα των ημερών αποτελεί η Rita Ora, η οποία θέλησε να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της σε πολυτελέστατο εστιατόριο στο Notting Hill του Λονδίνου.

ρίτα όρα πάρτι κορωνοϊός

Όπως αναφέρεται στη ‘’Sun’’ που εξασφάλισε εικόνες από το πάρτι αυτό, η διάσημη τραγουδίστρια είχε ούτε 5 ούτε 10 αλλά… 30 καλεσμένους και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

ρίτα όρα πάρτι κορωνοϊός rita ora covid party

rita ora party covid πάρτι κορωνοϊός

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι, ανάμεσά τους ήταν η Cara και Poppy Delevingne και ο Vas Morgan, μπήκαν από την πίσω πόρτα του εστιατορίου, ενώ στην κεντρική είσοδο υπήρχαν άντρες ασφαλείας του καταστήματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Φυσικά, η καταγγελία ήταν αναπόφευκτη και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να εισέλθουν στο εστιατόριο από την μπροστινή είσοδο, αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες των social media και θαυμαστές της Rita Ora κατέκριναν την πράξη της, με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκαστεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Γεια σας, Έκανα ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσω τα 30α γενέθλιά μου. Ήταν μια απόφαση της στιγμής σε συνδυασμό με την παρεξήγηση πως ετοιμαζόμαστε να βγούμε από το lockdown και δε θα υπήρχε πρόβλημα…

Λυπάμαι ειλικρινά που παρέβλεψα τους κανόνες και που έθεσα σε κίνδυνο την υγεία κάποιον ανθρώπων. Αυτό ήταν ένα σοβαρό κι αδικαιολόγητο λάθος. Μετά από ενημέρωση για τους περιορισμούς, κατάλαβα πόσο ανεύθυνες ήταν οι πράξεις μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη τους.

Νιώθω πολύ άσχημα, καθώς ενημερώθηκα από πρώτο χέρι για το πόσο πολύ έχουν μοχθήσει κάποιοι άνθρωποι για να ξεπεράσουμε αυτήν την ασθένεια και πόσες θυσίες έχει κάνει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρόλα αυτά, η πράξη μου ήταν λάθος και θέλω να απολογηθώ γι’ αυτήν», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη καλλιτέχνιδα σε ένα της post.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top