Έλληνας τραγουδιστής: «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι!»

Τον έχει… γονατίσει η πανδημία του κορωνοϊού

Κι αυτός και η σύζυγός του βρίσκονται στον χώρο του τραγουδιού και της νυχτερινής διασκέδασης, με τον κορωνοϊό και τα κλειστά κέντρα να τους έχουν… στοιχίσει οικονομικά.

Κελεκίδου-Κουρκούλης: Μπήκαν σε χριστουγεννιάτικο mood!

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ για τα φοβερά οικονομικά προβλήματα που έχει φέρει η πανδημία στη δουλειά του.

«Δεν είμαι εφοπλιστής. Είμαι καλλιτέχνης. Όπως λέω σε πολύ κόσμο που με ρωτάει, δουλεύω αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Δεν έχω πάρει ούτε καράβια, ούτε ελικόπτερα, ούτε αμάξια πολυτελείας. Ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου. Με τον ιδρώτα μου», είπε αρχικά.

«Προέρχομαι από μια πολύ λαϊκή μέση τάση. Ο πατέρας μου ήταν επιπλοποιός. Ό,τι έχω λοιπόν στον κουβά, στο ταμείο μου, είναι για να μπορώ να περάσω τα γηρατειά μου και να μπορούν να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο. Στο λέω ευθαρσώς ότι δεν ανήκω στην κατηγορία που μπορώ να κάθομαι για τον επόμενο χρόνο και να λέω “δε βαριέσαι αδερφέ”. Χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέρφων όμως είναι σε χειρότερη μοίρα. Είναι στο στάδιο της πείνας», είπε φανερά ενοχλημένος με αυτή την κατάσταση. 

Κέλλυ Κελεκίδου Νίκος Κουρκούλης

Κέλλυ Κελεκίδου και Νίκος Κουρκούλης σε βραδινή έξοδο τον περασμένο Σεπτέμβιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κέλλυ Κελεκίδου: Τι ευχήθηκε στον έρωτα της ζωής της για τα γενέθλιά του

Κλείνοντας, μίλησε και για τη σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση: «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top