Παίκτης του «Power of Love» έχει κορωνοϊό και είναι γεμάτος κοκκινίλες!

Ένας ακόμα επώνυμος που νόσησε από τον covid-19

Μακραίνει η λίστα των Ελλήνων celebrities που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Power of Love». 

O γοητευτικός νέος, που πλέον ζει στην Κύπρο και ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, με μία ανάρτηση στο Instagram γνωστοποίησε ότι προσβλήθηκε από τον ιό και περιέγραψε την περιπέτειά του, ενώ έδειξε το σώμα του που είναι γεμάτο με κοκκινίλες. 

«Δεν περίμενα ποτέ να κάνω αυτό το βίντεο. Ήμουν από τους δύσπιστους, αλλά πριν λίγο μου έφεραν το χαρτί πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Τις τελευταίες δυο μέρες δεν έχω όσφρηση και γεύση. Το αποκορύφωμα ήταν χθες το απόγευμα έβγαλα κάποια εξανθήματα, αρχικά στο πόδι και μετά στο χέρι. Είναι τα νέα συμπτώματα μου είπε μία γιατρός… Έχω παντού, είμαι γεμάτος.

Είμαι έξι μέρες έτσι. Κάποια στιγμή ελπίζω να σταματήσει, γιατί αρχίζω και ηρεμώ. Αν δεν την πάθεις δε θα μάθεις. Την έπαθα. Θα είμαι σε καραντίνα 14 μέρες. Ήμουν δύσπιστος και την έπαθα. Προσοχή. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και παιδιά θερμή παράκληση. Να προσέχετε τον εαυτό σας! Όταν μπορείτε να κάνετε το τεστ» λέει ο Παναγιώτης Θεόφιλος στο βίντεο που δημοσίευσε, ενώ τόνισε πως και η σύντροφός του έκανε τεστ, αλλά βγήκε αρνητικό.

Παναγιώτης Θεόφιλος Οι Κοκκινίλες Στο Σώμα Από Τον Κορωνοϊό
Παναγιώτης Θεόφιλος κοκκινίλες Στο Σώμα  Κορωνοϊός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top