Ιωάννα Παππά: «Δέχθηκα αρνητικά μηνύματα επειδή έγινα μητέρα μετά τα 40!»

Όσα εξομολογήθηκε για τους 15 πρώτους μήνες της μητρότητας

Λίγο μετά τα 40 της έκανε κάτι που ήθελε πάρα πολύ. Άφησε για λίγο το θέατρο κι απέκτησε το πρώτο της μωράκι. Έτσι, από τον Αύγουστο 2019 με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Πάντο κρατούν αγκαλιά τον γιο τους τον Αντώνη που λατρεύουν

Ιωάννα Παππά: «Το παιδί μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα!»

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Παππά βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογου και μίλησε για το γεγονός ότι έγινε μητέρα μετά τα 40.

Ιωάννα Παππά Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί είναι ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι. Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, «ντροπή σου σε τέτοια ηλικία» και «τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει» και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους», είπε η ηθοποιός. 

Ιωάννα Παππά: Η βόλτα με τον γιο της στην Πλάκα!

«Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top