GNTM: Η μητέρα της Μαριαγάπης αποκάλεσε κατίνα τον Ανδρέα!

«Η Μαριαγάπη είναι πολύ ευαίσθητη και μαζεμένη»

Οι καβγάδες και οι κόντρες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο GNTM 3. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει τη Μαριαγάπη να μιλά ανοιχτά για την αντιπάθεια που έχει για τον Ανδρέα, κάτι που ισχύει και από την άλλη πλευρά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍🤍🤍

A post shared by MARIAGAPI XYPOLIA (@mariagapi) on

Όλοι αναρωτιούνται γιατί συνέβη κάτι τέτοιο, αφού τα νεαρά μοντέλα γνωρίζονταν πριν μπουν στον διαγωνισμό ομορφιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@eduardoravan

A post shared by Andreas Athanasopoulos (@at.andreas) on

 

GNTM 3: Η 19χρονη Μαριαγάπη προέρχεται από οικογένεια... μοντέλων!

Η μητέρα της Μαριαγάπης, Κατερίνα Βελούδου, η οποία ήταν ένα από τα ωραιότερα μοντέλα της δεκαετίας του ’90 και άφησε τις πασαρέλες για ν’ αφοσιωθεί στην οικογένειά της, έδωσε τη δική της απάντηση λέγοντας: «Η Μαριαγάπη είναι πολύ ευαίσθητη και μαζεμένη. Είναι πιο ανταγωνιστική από ότι τη θυμάμαι. Μιλάμε για τον Ανδρέα, με τον οποίο ήταν φίλοι με τη Μαριαγάπη πριν το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά ήταν στο ίδιο πρακτορείο. Και ο Αιμιλιάνο και ο Ηρακλής και η Μαριαγάπη και ο Ανδρέας προέρχονται από το ίδιο πρακτορείο. Δεν κάνουν παρέα στο παιχνίδι γιατί ο Ανδρέας είναι ένα παιδί πολύ ανταγωνιστικό και η Μαριαγάπη δεν έχει μάθει να αντιδρά έτσι στα πράγματα. Είναι λίγο πιο ευαίσθητη και ρομαντική. Όταν ο άλλος ιντριγκάρει τόσο πολύ και γίνεται «κατίνα» σε αυτό το κομμάτι, δεν μπορεί να παραμείνει αμέτοχη, οπότε πάει σαν αντίδραση σε μια άλλη παρέα που θα την αγκαλιάσει περισσότερο».

Η μητέρα της Μαριαγάπης, Κατερίνα Βελούδου όταν περπατούσε στις πασαρελες

Η μητέρα της Μαριαγάπης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με την εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της κόρης της,  λέγοντας πως χώρισε μόλις μπήκε στο παιχνίδι. «Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και είχε μια μετασχολική σχέση. Μιλάμε για δυο παιδιά που είναι στις πανελλήνιες. Η Μαριαγάπη έχει χωρίσει με αυτό το παιδί. Εγώ χειρίζομαι το Instagram της και κατέβασα τα highlights, επειδή εκείνη είναι στο παιχνίδι. Η Μαριαγάπη χώρισε μόλις μπήκε στο παιχνίδι».

Κατερίνα Βελούδου

Κατερίνα Βελούδου

Ρασέλ: «Η Μαριαγάπη έχει ένα αγόρι έξω από το GNTM και ένα μέσα!»

Κλείνοντας, μίλησε και για τις φήμες που θέλουν τη Μαριαγάπη να έχει έρθει κοντά με τον Αιμιλιάνο: «Δεν το ξέρω, γιατί δεν έχω επαφή μαζί της. Το παιχνίδι είναι ακόμη σε λειτουργία και όταν βγει από το σπίτι θα μιλήσει η ίδια».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top