Με κορωνοϊό η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος

Το J2US δε θα βγει ούτε το επόμενο Σάββατο μετά την ανακοίνωση Κοκλώνη

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση για τα 7 θετικά κρούσματα στο J2US, ανάμεσά τους και ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε το πρωί της Παρασκευής σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι όλοι οι συντελεστές του show θα παραμείνουν σε καραντίνα, ενώ, ανακοίνωσε πως είχαν δυο ακόμη θετικά κρούσματα στον ιό. Ο λόγος για  την Κατερίνα Ζαρίφη και τον παρτενέρ της Αναστάσιο Ράμμο.

ζαρίφη ράμμος κορωνοιος j2us

Επτά κρούσματα κορωνοϊού στο J2US

Θετική στον κορωνοϊό και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

 

«Πήραμε την απόφαση 15 μέρες να είμαστε σπίτι. Δε θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα είχαμε ακόμη δυο θετικά αποτελέσματα, που είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν, αλλά οφείλουμε να πάρουμε όλες τις προφυλάξεις. Η Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Όλοι είναι ασυμπτωματικοί και μια χαρά και αυτό πρέπει να λάβουμε υπόψη. Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας. Μπορεί να μην νιώθουμε τίποτα να μην φαίνεται τίποτα και να είμαστε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Γι’ αυτό μάσκα, αποστάσεις και τεστ. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό. Αυτό έχει και τα καλά και τα κακά του. Πολλοί για διάφορους λόγους μπορεί να θέλουν να αποκρύψουν κάποια περιστατικά», είπε ο παραγωγός και παρουσιαστής του show.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top