Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η νέα καθημερινότητα της

Απολαμβάνει να κάνει εργασίες στο σπίτι της

Μετά από 30 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, η Ελένη Μενεγάκη φέτος κάνει ένα διάλειμμα, καθώς αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση. 

Αδυνάτισε η Ελένη Μενεγάκη – Αυτή είναι η νέα της συνήθεια

Η νέα καθημερινότητά της είναι διαφορετική από αυτή που είχε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια που εργαζόταν. Η παρουσιάστρια έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της, κάτι που χρειαζόταν πάρα πολύ. Aπολαμβάνει καθημερινές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και ζει μοναδικές στιγμές με τα παιδιά της που πριν δεν προλάβαινε να ζήσει.

Η Ελένη, όπως αποκάλυψε, κάποια πρωινά -αφού φύγουν τα παιδιά για το σχολείο- κάνει γυμναστική, πηγαίνει για περπάτημα και κάνει δουλειές στο σπίτι της.

Ακόμα, τα πρωινά απολαμβάνει να κάνει βόλτες στα μαγαζιά, να πηγαίνει σε σπίτια φίλων ή να ασχολείται με τον κήπο του σπιτιού της. Λατρεύει την κηπουρική και έχει φτιάξει το δικό της μποστάνι. Τα απογεύματα είναι αφιερωμένα στα παιδιά της, στο διάβασμά τους ή τις δραστηριότητές τους. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται πολλές στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας αγαπώ και το φωνάζω με τον τρόπο μου ❤️#eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni ...Με πολλή αγάπη και φροντίδα, προετοιμάζουμε τα παιδάκια μας για μία ακόμα σχολική χρονιά. Διαφορετική από τις άλλες, αλλά πάντα με την ίδια γλύκα του Μακεδονικού Χαλβά σε μερίδες. Αν θέλετε κι εσείς να εφοδιάσετε τα παιδάκια σας με το πιο θρεπτικό σνακ για δύναμη και ενέργεια στο σχολείο, αλλά και σε κάθε δραστηριότητα εντός και εκτός σπιτιού! 👉🏻🎁 κάντε follow @makedonikoshalvas και 10 τυχεροί θα λάβετε τα αγαπημένα προϊόντα στην πόρτα σας. #makedonikoshalvas #kaneikalo

A post shared by @ elenimenegaki on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top