Κωνσταντάκη: Θα είναι νονά του γιου της Μπαλατσινού και του Κικίλια;

Η on air αποκάλυψη της ηθοποιού

Η Μαρία Κωνσταντάκη και η Τζένη Μπαλατσινού είναι πολύ καλές φίλες και αυτός είναι και ο λόγος που η ηθοποιός ήταν από τους λίγους καλεσμένους στον γάμο της με τον υπουργό Υγείας. 

Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε φωτογράφηση στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τώρα που η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και κοντά στα Χριστούγεννα θα κρατάει στην αγκαλιά τον γιο της, η Μαρία Κωνσταντάκη απάντησε αν θα είναι η νονά του μωρού.

Η ηθοποιός, η οποία πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Pop up» στον Alpha, απάντησε αρνητικά, αφού – όπως αποκάλυψε – αποφεύγει τις κουμπαριές γιατί στο παρελθόν είχε τσακωθεί με ζευγάρι που είχε παντρέψει. 

Μπαλατσινού: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία της κόρης της, Αμαλίας

«Γενικά τις αποφεύγω τις κουμπαριές, γιατί έχω μία κουμπαριά που έχω τσακωθεί. Δεν είχα βαφτίσει, είχα παντρέψει. Και μετά έχω βαφτίσει ένα παιδάκι της κολλητής μου φίλης από το Πανεπιστήμιο. Δεν έχει γίνει καμία τέτοια συζήτηση. Επειδή και η Τζένη και ο Βασίλης είναι πολύ κοντά στην εκκλησία και επειδή ο πνευματικός πατέρας ή πνευματική μητέρα δημιουργούν μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά, είναι καλύτερη επιλογή να βρουν έναν άνθρωπο να είναι πολύ κοντά σε αυτό το πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top