Μίκυ Ρουρκ: Bρίσκεται στη χώρα μας μίλησε στο Star και την Έλγκα Νταϊφά

«Είμαι απόλυτα μόνος»

H γεμάτη θαύματα ύπαρξη του Αγίου Νεκταρίου έφερε στην Ελλάδα τον Μικυ Ρουρκ που συμμετέχει στο φιλμ «Ο Άνθρωπος του Θεού». Ο σταρ δεν θα μείνει στην χώρα μας 9 ½ εβδομάδες αλλά μόνο λίγες μέρες για τα γυρίσματα σε Αθήνα, Αίγινα, Λαύριο.  Στην ταινία συμμετέχουν 95 ηθοποιοί ανάμεσα τους οι Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Χρήστος Λούλης, Καρυοφιλλιά Καραμπέτη, Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και η νέα ταλαντούχα Μαρθίλια Σβάρνα.    

Η  ζωή του Μίκυ Ρουρκ σαν τρενάκι του λούνα - παρκ. Από τα ψηλά στα χαμηλά και πάλι από την αρχή.  Μια τροχιά στη φωτεινή και άλλοτε στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού…Κάπως έτσι κύλησε η κουβέντα που εξελίχθηκε σε απρόσμενη εξομολόγηση με εκείνον να ξεδιπλώνει όλα όσα τον πονάνε, τον εκνευρίζουν, τον γεμίζουν.  Όλα όσα «χαράζουν» μέσα του σαν τατουάζ στην ψυχή και στην καρδιά του! 

Έχετε διαγράψει μια αντισυμβατική διαδρομή. Πως είναι η καθημερινότητα σας μακριά από τα φώτα;   

Όταν μπαίνω σπίτι μου δεν συναντώ κανένα.  Είμαι απόλυτα μόνος! Δεν έχω κάποιο φίλο, ίσως μόνο έναν. Δεν βλέπω κάποιον μόνο τα σκυλιά μου. Βιώνω την μοναξιά!   

Η μοναξιά είναι επιλογή σας;   

Έρχεται κάποια στιγμή  στη ζωή που είσαι απόλυτα μόνος, μένεις μόνος. Όλοι οι καλοί μου φίλοι έχουν πεθάνει, είμαι πια σε μια ηλικία που δεν μπορώ να κάνω καινούριους κολλητούς.      

Στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» υποδύεστε τον παράλυτο που βιώνει το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου.Έχετε ζήσει το θείο άγγιγμα;     

Πολλές φορές, όμως μία ήταν εκείνη που έζησα το απόλυτο, το μεγάλο θαύμα. Ο Θεός έδωσε στον αδερφό μου περισσότερα χρόνια ζωής  από όσα του έδιναν οι γιατροί. Πιστεύω όμως ότι θα τον συναντήσω ξανά… Θα βρεθούμε πάλι, αυτή  την φορά στην… απέναντι πλευρά!   

Η απώλεια ξεπερνιέται;   

 Όχι ποτέ!  Δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. 

Το σώμα σας  είναι «ζωγραφισμένο» με 17 τατουάζ, τα περισσότερα είναι θρησκευτικά σύμβολα...    

Για περισσότερα από 21 χρόνια είχα έναν πνευματικό, έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο που πριν από ένα χρόνο έφυγε από την ζωή. Ο πατέρας Πέτρος ήταν εκείνος που συζητούσα μαζί του όσα με πονάνε ή με προβληματίζουν. 

Όλα τα Χριστούγεννα τα περνάγαμε παρέα, πήγαινα στη λειτουργία και μετά βγαίναμε για ποτό.  Δεν έπινα μόνο εγώ, αλήθεια σου λέω, έπινε και εκείνος ποτάκια. Δεν ξεχνάω όταν συνήθιζε να μου λέει «Μίκυ, ο Θεός ακούει τις προσευχές και τις εκκλήσεις σου αλλά… θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου μόνο όταν Εκείνος πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή».  

Αυτός ο παπάς ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος, μου λείπει πολύ.

Είναι γνωστή η αγάπη σας για τα ζώα και ειδικότερα τα σκυλιά. Τι σας προσφέρουν που δεν μπορούν οι άνθρωποι;   

Θέλω να ξεφύγω από το κλισέ που μιλάει για την άδολη αγάπη, όμως τα σκυλιά είναι η οικογένεια μου. Τα σκυλιά μου με έχουν κάνει υπεύθυνο άνθρωπο, γιατί έχουν την απόλυτη ανάγκη μας, εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από εμάς… 

Κοιμάμαι πιο ήρεμα όταν τα σκυλιά είναι δίπλα μου. Επειδή ανέκαθεν είχα πολλά σκυλιά, έχω χάσει και πολλά. Πριν λίγο καιρό πέθανε ένα σκυλί που είχα πάνω από είκοσι χρόνια, τις τελευταίες μέρες η Ruby Rose δεν φεύγει από το μυαλό μου, την σκέφτομαι συνέχεια!      

Ανέκαθεν ήσασταν ο αγαπημένος των γυναικών. Νιώθετε κακομαθημένος;    

Καμιά γυναίκα δεν μου στάθηκε περισσότερο όσο η γιαγιά μου. Εκείνη με μύησε στη θρησκεία, μου έμαθε πώς να περπατήσω στη ζωή!      

Ο κόσμος ζει στη σκιά της πανδημίας, ενώ ο Ντόναλντ Τραμ ζει στον δικό του κόσμο, εσείς συχνά είστε απέναντι στις θέσεις του…

Η Αμερική καίγεται. Παντού χαμός, φωτιές, επεισόδια και φυσικά υπάρχει και ο κορωνοιός. Ταυτόχρονα, αυτός ο  τύπος που είναι στον Λευκό Οίκο δεν καταλαβαίνει τίποτα και μας λέει να μην φοράμε μάσκα!   

Θα εμβολιαστείτε όταν θα κυκλοφορήσει το εμβόλιο;    

Αν οι γιατροί συστήσουν να εμβολιαστούμε τότε θα το κάνω, αν όμως το πει ο Τραμπ δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο.

Ήταν πραγματικά ευχάριστη έκπληξη η συνεργασία σε αυτή την κινηματογραφική συμπαραγωγή. Η ταλαντούχα Γιελένα Ποποβιτς έκανε το θαύμα της και σας έφερε στην Ελλάδα.  

Είναι όντως ένα ταλαντούχο πλάσμα! Μου άρεσε πολύ το θέμα, μίλησε κατευθείαν στην καρδιά μου αλλά και το σενάριο της ήταν καλογραμμένο. Όταν πια έφτασε η στιγμή να γνωριστήκαμε με την Γιελένα με κέρδισε την ακεραιότητα της, την καθαρή ματιά της και με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον  κόσμο γύρω της. 

Τότε να ευχαριστούμε την Γιελένα που σας έπεισε;     

Μου έδωσε 5 δολάρια και ήρθα!

#manofgodthemovie
Η ταινία είναι μια παραγωγή της Simeon Entertainment και της View Master Films, σε συνεργασία με την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου και το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Ο Γραικός, και με την υποστήριξη του ΕΟΜΕ. Η συνέντευξη έγινε στο Island. Η εταιρεία Panas Sophisticated Hospitality πάντα υποστηρίζει δράσεις γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό.

Ρεπορτάζ: Έλγκα Νταϊφά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top