Φαίη Σκορδά: Πρώτη σχολική ημέρα για τους γιους της

Τι δημοσίευσε στα social media η αγαπημένη παρουσιάστρια

Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα και μια εντελώς διαφορετική σχολική χρονιά ξεκινά. Αυτό καθώς εκπαιδευτικοί και μαθητές θα προσέλθουν στα σχολεία με βάση τις αυστηρές οδηγίες που απαιτεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Φαίη Σκορδά: Αναφέρθηκε στο απίστευτο σκηνικό με τον Λιάγκα στο 1ο ραντεβού

Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι φυσικά πως εκπαιδευτικοί και μαθητές θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου, αλλά και στους εξωτερικούς, όταν υπάρχει συνωστισμός.

Οι γιοι της Φαίης Σκορδά, Γιάννης και Δημήτρης τηρούν τις οδηγίες των ειδικών και φορούν τη μάσκα τους.

Φαίη Σκορδά: Σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί; - Απάντησε on air!

Η παρουσιάστρια φωτογράφισε τους γιους της λίγο πριν φύγουν για το σχολείο και αφού ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram έγραψε στη λεζάντα: «Καλημέρα κ καλή εβδομάδα! Ποια μαμά έχει αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο και δεν κοιμήθηκε; Καλή πρόοδο κι ευλογία σε όλα τα παιδάκια μας και στα πρωτάκια μας, που έχουν φέτος να διαχειριστούν τόσα καινούρια πράγματα , δύναμη και να το χαρούν όπως πρέπει! Καλή σχολική χρονιά σε όλες τις δασκάλες κ τους δασκάλους! Να μας τα προσέχετε. Καλημέρα μανουλες!!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!!! Ποια μαμά έχει αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο κ δεν κοιμήθηκε ;😉 Καλή πρόοδο κι ευλογία σε όλα τα παιδάκια μας και στα πρωτάκια μας, που έχουν φέτος να διαχειριστούν τόσα καινούργια πράγματα , δύναμη και να το χαρούν όπως πρέπει!!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλες τις δασκάλες κ τους δασκάλους!!! Να μας τα προσέχετε ❤️❤️❤️ Καλημέρα μανουλες!!!!!!!

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top