Το αντίο του Μικρούτσικου στην Ιγγλέση: Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια

Η τελευταία χάρη που της ζήτησε

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο, και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου της Ειρήνης Ιγγλέση.

Η ηθοποιός ήταν η πρώτη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη Σεσίλ και την Κατερίνα. Ο αδερφός του γνωστού μουσικοσυνθέτη, Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Πέθανε η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση, πρώην σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου

Της ζήτησε μια τελευταία χάρη…Να παίξει στον παράδεισο μια σκηνή έχοντας μαζί της τον αγαπημένο του αδελφό, τον σκηνοθέτη και θεατρικό συγγραφέα, Γιώργο Μιχαηλίδη αλλά και τη δική του πρώτη σύζυγο, Μαίρη Δημητριάδη.

«Ειρηνούλα μου. Σε γνώρισα στο ΚΘΒΕ στην παράσταση του Γ. Μιχαηλιδη, Φουέντε Οβεχούνα, που έγραψε τη μουσική ο Θάνος και τραγουδούσε ζωντανά στην παράσταση η Μαίρη. Είχες αποχωρίσει από το θέατρο του Κουν για να διαχειριστείς το πένθος σου για τον χαμό της αδελφής σου, Σεσίλ. Σε γνώρισα μετά σαν έξοχη γυναίκα του Θάνου, σαν μοναδική μητέρα των παιδιών σας, Σεσίλ και Κωνσταντίνα, σαν μούσα των ταινιών του Π. Βούλγαρη. Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια οπότε κάνε μου μια τελευταία χάρη. Μάζεψε τον Γιώργο, την Μαίρη και τον Θάνο και στήστε την Μπαλάντα του ξεσηκωμού, σκηνή από το Φουέντε Οβεχούνα, στο θέατρο ο Παράδεισος», έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top