Νίκη Λυμπεράκη: Επιστροφή στο σπίτι μετά τη γέννηση του γιου της

Το μεγάλο «ευχαριστώ» στο ιατρικό προσωπικό

Πριν από λίγες ημέρες η Νίκη Λυμπεράκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον μικρό Πάνο, καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο.

Ευτυχισμένη μαμά - Η Νίκη Λυμπεράκη μας συστήνει τον… Πανούλη της!

Μάλιστα, πριν το μεσημέρι της Παρασκευής η δημοσιογράφος του OPEN που επέστρεψε σπίτι της μετά τη γέννα, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τη μικρή περιπέτεια που βίωσε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. 

Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Νίκη Λυμπεράκη!

«Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Όμιλος ΙΑΣΩ, ειναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό. Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χαρι στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών. Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας... (που ήρθε επιτέλους σπίτι) Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυριες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ωρες το 24ωρο, όχι μονο με ιατρική φροντίδα, αλλα και με τα χάδια, τις αγκαλιες και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Απειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδιτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη)  Efi D. Roboti», έγραψε στην ανάρτησή της η Νίκη Λυμπεράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top