Το απίστευτο ποσό που έχει πάρει Έλληνας ηθοποιός για τηλεοπτικό γκεστ!

Τα πολλά μηδενικά τον έπεισαν να παίξει

Δείτε τι είχε δηλώσει ο ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της Μάρθας Καραγιάννη

Ποιος είπε ότι παλιότερα η ελληνική τηλεόραση δεν είχε λεφτά;

Μιλώντας στο «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον μεγαλύτερο μισθό που έχει λάβει τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποδεικνύει την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο!

«Ο μεγαλύτερος μισθός που έχω πάρει στο θέατρο, είναι γύρω στα 1.700 ευρώ και να τα υπολογίσεις όλα μέσα, άρα είναι λιγότερα, αφού δεν παίρναμε τις πρόβες» είπε στην αρχή ο ηθοποιός.

Ωστόσο, η αναφορά σε παλιότερα τηλεοπτικό του κασέ προκαλεί εντυπώσεις: «Στην τηλεόραση μόνο σε 1-2 περιπτώσεις, που έκανα κάτι γκεστ, μου έδωσαν αρκετά λεφτά και τα έκανα. Το πιο χαρακτηριστικό ήταν στην «Νταντά», που έπαιξα ένα μικρό γκεστ κι επειδή δεν ήθελα να κάνω άλλο γκέι ρόλους, μου έδωσαν 5.000 ευρώ για 5 ατάκες και βεβαίως δέχτηκα, γιατί θέλω να περνάω καλά στην ζωή μου. Τώρα στα σίριαλ δεν παίρνω ούτε 1/10. Γύρω στα 500 ευρώ δηλαδή το επεισόδιο. Τώρα οι ηθοποιοί παίρνουμε λίγα λεφτά στην τηλεόραση. Έχω μάθει ότι υπάρχουν σίριαλ που επιδοτούνται από το κράτος, κι οι ηθοποιοί παίρνουν 50 ή 80 ευρώ καθαρά το επεισόδιο. Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι ηθοποιοί είναι σαν κομπάρσοι, γιατί τόσο πληρώνονταν παλιά οι κομπάρσοι. Αναγκάζονται οι ηθοποιοί να δέχονται ότι κι αν τους πούνε, είναι σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της μεγάλης προσφοράς των ηθοποιών. Στο επάγγελμά μας πρέπει να μπει τάξη, γιατί είναι σε πλήρη αταξία» τόνισε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top