Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μεγάλη έκπληξη ότι σταμάτησε η Ελένη Μενεγάκη»

Όσα είπε η παρουσιάστρια των «Κου Κου»

Το... γευστικό δώρο της Κατερίνας Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη

Την κοινή της πορεία με τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει από την τηλεόραση, σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

Φωλιά των Κου Κου: Καραβάτου-Κατσούλης αποχαιρέτησαν συγκινημένοι το κοινό!

Η παρουσιάστρια της «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε αρχικά για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον σύζυγό της τα τελευταία έξι χρόνα. «Με τον Κρατερό δεν είμαστε μέρα- νύχτα μαζί αν εξαιρέσεις την περίοδο του κορωνοιού. Επί της ουσίας τα λέμε στην εκπομπή κυρίως, γιατί είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος. Έχει την ολοκληρωτική επιμέλεια και φροντίδα του Modus Vivendi, παίζει στο θέατρο. Είναι κατανεμημένος ο χρόνος μας. Κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα μέσα στην ημέρα. Από την άλλη οφείλω να ομολογήσω πώς δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα χρόνια. Ήρθαν και έφυγαν με πολλή αγάπη».

Ελένη Μενεγάκη Κατερίνα Καραβάτου

Ελένη Μενεγάκη και Κατερίνα Καραβάτου στο «Καφέ με την Ελένη» το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κρατερός Κατσούλης: «Ψάρωσε» τηλεφωνικά την Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

Δε δίστασε να σχολιάσει την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κλείσει έστω και προσωρινά ένα μεγάλο κύκλο της στην τηλεόραση. Το φανταζόταν ότι θα σταματούσε; «Όχι δεν το περίμενα. Για να είμαι ειλικρινής ήταν και για μένα έκπληξη. Mία παρουσιάστρια που έχει διαγράψει αυτή την πορεία αποτελεί ουσιαστικά ένα status quo για την τηλεόραση. Από την άλλη, όμως, έχει αυτή την πολυτέλεια, άρα είναι πάρα πολύ τυχερή. Πιστεύω όπως είπε και η Άση (σ.σ. Μπήλιου) στην εκπομπή ότι πραγματικά αυτό είναι ένα μικρό διάλειμμα και ότι σε πολύ λίγο καιρό θα είναι μαζί μας» απάντησε η Κατερίνα, συμπληρώνοντας ότι θα λείψε αφού είναι μια συνήθεια των τηλεθεατών για πολλά χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top