Naya Rivera: Όσα έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της ηθοποιού του «Glee»

Ήταν καθαρό ατύχημα!

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό της Naya Rivera, της «Santana» από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Glee»

Naya Rivera: Δείτε να τραγουδάει με τον γιο της λίγο πριν πνιγεί

Σύμφωνα με το αμερικανικό site TMZ, η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι ο τραγικός θάνατος της 33χρονης ηθοποιού επήλθε από πνιγμό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ, που θα μπορούσε να είχε συμβάλλει στον θάνατό της.

Naya Rivera: Ανασύρθηκε νεκρή από τη λίμνη η ηθοποιός του «Glee»!

Στο κόκκινο χαλί όταν η «Santana» ήταν έγκυος στον Joshua /Φωτογραφία AP Images

«Όλες οι συνθήκες και τα οπτικά χαρακτηριστικά υποδείκνυαν ότι η σορός άνηκε στη Rivera και η ταυτότητά της επαληθεύτηκε με σύγκριση οδοντιατρικών αρχείων. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη από την έρευνα ή την εξέταση, ότι ναρκωτικά ή αλκοόλ έπαιξαν ρόλο στον θάνατο της, αλλά δείγματα θα υποβληθούν για τοξικολογικές δοκιμές» αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

Αγνοείται ηθοποιός από τη σειρά «Glee»: Μοιραία η βουτιά της σε λίμνη;

Τα ευρήματα της νεκροψίας δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για πνιγμό και η κατάσταση της σορού συνάδει με την ώρα θανάτου της, ενώ δεν εντοπίστηκαν σημάδια τραυματισμού ή ασθένειας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη 8 Ιουλίου κατά τη διάρκεια βαρκάδας με τον τετράχρονο γιο της, Joshua, στη λίμνη Πίρου των ΗΠΑ.

Το αγοράκι βρέθηκε ζωντανό, ενώ η σορός της ηθοποιού εντοπίστηκε τη Δευτέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top