Σπύρος Παπαδόπουλος: Πένθος για τον γνωστό ηθοποιό

«Έχασε» την αγαπημένη του θεία

Δείτε όσα είχε πει πρόσφατα ο ηθοποιός στον Νίκο Χατζηνικολάου

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες που βιώνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, καθώς «έχασε» την αγαπημένη του θεία, η οποία εξέπνευσε σήμερα το πρωί σε ηλικία 85 χρόνων.

Η θεία του, σύμφωνα με το tinasmess.gr, ήταν καλόγρια στην Ιερά Μονή του Αγίου Χρυσοστόμου της Νάξου, όπου και έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.

Η γερόντισσα Θεοκτίστη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν για πολύ καιρό σε νοσοκομείο. Ωστόσο, υπήρξε βελτίωση και πριν από περίπου 10 μέρες επέστρεψε στη Μονή. Η καρδιά της όμως δεν άντεξε και «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 10 Ιουλίου 2020.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, ότι τα καλοκαίρια τα περνούσε στο μοναστήρι της Νάξου, αφού λόγω οικονομικών προβλημάτων, η μητέρα του τον έστελνε στο μοναστήρι μαζί με τη θεία του, ώστε να τρέφεται σωστά.

«Μετέχω στα μυστήρια των μεγάλων εορτών, όπως το Πάσχα, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια, τα παλιά μοναστήρια, έχω μείνει σε μοναστήρι για μήνες. Έχω μείνει σε μοναστήρι στη Νάξο, στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, λόγω των γνωστών συνθηκών, με έστελνε η μητέρα μου κάποια καλοκαίρια, γιατί εκείνη δούλευε, για να τρώω καλύτερα, να τρώω αβγά φρέσκα και διάφορα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, ενώ για το αν πιστεύει στον Θεό είχε πει: «Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες. Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας. Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή. Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top