Πρώτη φορά η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στα αρνητικά σχόλια

«Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος, μου ήρθε να κάνω μήνυση»

Για πρώτη φορά η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στο πώς της φαίνεται που την αντιμετωπίζουν ως τη «γυναίκα του Τανιμανίδη», αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορωνοϊού.

«Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση “η γυναίκα του Σάκη”, το τιμώ και μου αρέσει. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος. Δεν με πειράζει, είναι κάτι που το αγαπώ κι αυτό. Είναι τόσο χαζό να λένε ότι θέλαμε να διαφημιστούμε με τον κορωνοϊό. Εμένα μου έκανε καλό αυτό γιατί λέω ότι αν κάποιος έχει να πει αυτό για κάτι τόσο σοβαρό, αν κάποιος σκέφτεται αυτή τη διάσταση, σημαίνει πως ότι κι αν κάνω και το σχολιάζουν, είναι απλά κολλημένοι. Για μένα το εύκολο ήταν να μην το πω. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα, καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show».

Χριστίνα Μπόμπα: Το υπέρλαμπρο πάρτι γενεθλίων σε γνωστό στέκι της Αθήνας

«Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν για κάτι αρνητικό που έχει γράψει για μένα. Δεν ασχολούμαι ποτέ με αυτά που γράφουν, δεν απαντάω ποτέ. Δέχτηκα έντονο πόλεμο εν μέσω κορωνοϊού. Μας έλεγαν ότι είμαστε μασόνοι, ότι διαφημίζουμε το κράτος. Μου έστελναν τρελά πράγματα. Ενώ είχαμε δηλώσει ότι είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας από ένα μήνα πριν και έκαναν ένα άρθρο ότι κάνουμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση, λέω δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος και να γράψει ψέματα. Ήταν πολύ χυδαίο», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top