Άρης Μακρής: Ζήτησε 1 εκατ. ευρώ από το Το Κλουβί με τις Τρελές;

Η on air απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου

Σάλος έχει προκληθεί με τον Άρη Μακρή και την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», στην οποία και αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αντικατέστησε τον Άρη Μακρή στο κλουβί με τις τρελές


Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε και η δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου, η οποία είπε πως έφυγε γιατί ζήτησε 1.000.000 ευρώ και δεν του τα έδωσαν.

Το πρωί της Τετάρτης, ο τραγουδιστής και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έδωσε τη δική του απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου.

«Δε θα είμαι στο Κλουβί με τις Τρελές. Δεν είδα τη δήλωση της Μαρίας Ιωαννίδου. Είδα τη φωτογραφία με τη λεζάντα της δήλωσης. Μου το έστειλαν. Προφανώς δεν είναι αλήθεια. Από ποιον να ζητήσω ένα εκατομμύριο ευρώ και ποιος να μου το δώσει; Μακάρι να μπορούσα.
Γενικά εμένα κριτήριο σε όποια δουλειά κάνω είναι να κάνω είναι να είμαι χαρούμενος. Αυτό καθορίζεται από πολλούς παράγοντες.

Αδειάζει το «Κλουβί με τις τρελές» - Νέα αποχώρηση από την παράσταση

Το συγκεκριμένο έργο μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να το κάνω, για αυτό μπήκα και στη διαδικασία να το συζητήσω και να το δοκιμάσω.
Επειδή όμως οι παραστάσεις είναι πολλές, θα είναι Τετάρτη με Κυριακή, το κλασικό πρόγραμμα θεάτρου και διπλές Σαββατοκύριακα. Και επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν ξέρω πόσο βαρύ είναι και πόσο σε κόβει σε άλλα πράγματα που θέλεις να κάνεις.

Ήθελα, λοιπόν, τουλάχιστον να αντικατοπτρίζεται αυτή η προσπάθεια σε κάτι σωστό οικονομικά που θα μου δίνει χαρά. Αυτό που μου πρότειναν δεν θα μου έδινε χαρά και αυτό εξέφρασα. Τώρα 1 εκατομμύριο μακάρι να μπορούσα να το ζητήσω και ας μην μου το δίνανε» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Μακρής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top