Νόνη Δούνια: Ευχήθηκε δημόσια στον σύντροφό της για την επέτειο γάμου τους

Τα πόσα χρόνια έκλεισε το ευτυχισμένο ζευγάρι;

Νόνη Δούνια Επέτειος Γάμου

Η Νόνη Δούνια συμπλήρωσε 16 χρόνια έγγαμου βίου με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, στον οποίο μάλιστα ευχήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Νόνη Δούνια: «Από 25 χρόνων ήξερα ότι πρέπει να χειρουργηθώ στην καρδιά!»

Συγκεκριμένα ανήμερα της επετείου του γάμου τους η βουλευτής της ΝΔ έγραψε χαρακτηριστικά «16 χρόνια γάμου! Μαζί σε όλα. Όλα εκείνα που κάνουν αυτή τη σχέση δυνατή... την κάνουν να αντέχει στο χρόνο με ένα μαγικό, μοναδικό τρόπο. Σύντροφοι αλλά και φίλοι, με αμοιβαίο θαυμασμό αλλά και σεβασμό. Εύχομαι να χαμογελάμε πάντα όπως εκείνη την βραδιά ❤️#weddinganniversary ?Καλό μήνα σε όλες και όλους!» με τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους να πέφτουν βροχή.

 

 

Για την ιστορία η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2004 στις Σπέτσες σε μια όμορμη τελετή παρουσία αγαπημένων τους προσώπων. Καρπός του έρωτά τους είναι τα δυο τους τα παιδιά, ο 15χρονος Στάθης και η 14χρονη Ζαφειρία, τα οποία παρά το επιβαρημένο τους πρόγραμμα, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Νόνη Δούνια για την περιπέτεια υγείας: Είχα πίστη ότι όλα θα πάνε καλά

Νόνη Δούνια-Κυριάκος Μουρατίδης

Όσον αναφορά τη σχέση της με τον σύζυγός της, η Νόνη Δούνια είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις της στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου":

«Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμά μου. Και από τους δύο χρειάζεται θετική διάθεση κα προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα 5λεπτο , 10λεπτο με τον άνθρωπό σου κάνει τη διαφορά, κάτι που θα βρεις σε ένα πορτοφόλι που θα ανοίξει. Μπορεί να είναι κάτι που του έχεις αφήσει στο ψυγείο όταν έρθει. Προσπαθώ να τα κάνω! Πίνουμε τον καφέ μας κάθε πρωί στο μπαλκόνι λέγοντας τα δικά μας»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top